Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST
top banner

Egyedi bútor újrahasznosított fából

 

A modern fogyasztóink közt a vidaXL, gyönyörű újrahasznosított fából készült bútorválasztékával  próbálkozik hozzájárulni a fenntarthatósághoz. Különböző fák használatával gyönyörű és egyedi darabokat állítunk elő. Minden egyes fa saját történettel és megjelenéssel rendelkezik. A durva megjelenés egy frappáns karaktert ad minden darab számára. Mivel a fának lehet második életet adni, kevesebb kárt okoz környezetünkben. Egy gyönyörű szekrény ÉS a környezetünkkel való törődés: hát hova kell ennél több!

 

 

Több tartós fa ötvözése

 

Választékunkban több fajta fát ötvözünk. Itt lehet példa a tíkfa, a kelet-indiai rózsafa, akácfa, mangófa és rózsafa. Ezek a fa fajták saját jelleggel rendelkeznek úgy keménységben, mint durva felületben, erezetben és színben. A fa újrahasznosítása által olyan bútor darabokat készíthetünk neked, melyeket nem minden nappaliban találsz majd meg. Ezt úgy vedd, ahogy mondjuk, hisz minden egyes darabból csak egy készül! Ezért fontos hogy rászámíts a rendelt termék és a bemutató kép közti különbség valóságára!

 

 

Kézzel készített és robusztus 

 

Minden újrahasznosított fa teljesen kézzel készített. A fa darabok úgy választottak, hogy a színek találjanak egymással és a darab egy egész egységet alkosson. A kollekció több stílust tartalmaz moderntől ipari és akár klasszikusig is. Ezt azt jelenti, hogy a vidaXL-nél mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kollekciót!

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Mutass többet
SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

Termékek vásáron

Uj érkezések és divatok

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken