Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Leírás

Ez a 6 átlátszó tálcás aszalógép nagyszerű kiegészítője lehet konyhájának. A segítségével nemcsak sokféle friss élelmiszert, pl.: gyümölcsöt, zöldséget, gombát aszalhat és gyógynövényeket száríthat könnyedén, hanem egészséges harapnivalókat is készíthet a családjának.

 

Ahogy az étel kiszárad, koncentrálódnak benne az ízek és a cukrok, ezáltal édesebb és erősebb ízt adva az ételnek annál, mint amikor friss. A szárítás fontos tápanyagokat őriz meg, amit a főzés gyakran elpusztít. Mivel nem adunk hozzá cukrot vagy más adalékanyagot, az aszalt ételek finomak és egészségesek az egész család számára. Sőt, a szárított élelmiszer tovább eláll és vinni is könnyebb.

 

Ennek az aszalógépnek átlátszó a teteje, melyen köszönhetően nyomon követhető az aszalási folyamat. Ez az ételaszaló pedig drasztikusan lecsökkenti a szárítási időt; csupán órák, nem pedig napok kellenek hozzá, hogy aszalt étel kerüljön az asztalra! A hagyományos, forgótálcás szárítási módszerrel ellentétben, ez a gép egy ventilátort használ, mely körkörösen tereli a levegőt, így minden tálcán az összes élelmiszer aszalódik anélkül, hogy összekeveredne az ízük. Ez az élelmiszer aszaló állítható hőszabályzó rendszerrel is fel lett szerelve, hogy kielégítse a különféle ételek különböző igényét. Ezt a hatékony aszalógépet könnyű használni: csak el kell mosni, rá kell helyezni az ételt a tálcákra, be kell állítani a megfelelő hőmérsékletet és a kívánt aszalási időt, majd be kell kapcsolni a gépet. Órákon belül készen is van az aszalt élelmiszer, melyet elfogyaszthat, vagy eltárolhat.

 

Most pénzt takaríthat meg azzal, hogy a saját szárított húsát, aszalt gyümölcsét vagy zöldségét, szárított fűszereit készíti el.

Adatok

  • Teljesítmény: 220-240 V, 50 Hz, 250 W
  • Mérete: 24,5 x 25,5 cm (⌀ x Ma)
  • Ki/be kapcsoló
  • 6 db átlátszó tálca
  • Maximális teherbírás tálcánként: 1 kg
  • A hőmérséklet 35-70°C között állítható
  • EAN: 8718475889342
  • SKU: 50300
  • Márka: vidaXL

vidaXL aszalógép 6 egymásra rakható tálcával (kerek)

Márka : vidaXL
Eladó : vidaXL
10579 Ft
Áfával együtt
Paypal Kijelentkezés
Készleten
INGYENES szállítás
Szállítási idő: 4 munkanap
Loading...