Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

A vidaXL-nél változatos fizetési lehetőségeket kínálunk Önnek:

  • Hitelkártyás fizetés

Minden fizetések feldolgozása Adyen által.

Jelenleg nem tudunk biztosítani utánvételi fizetést.  Egy rendelés feltevéséhez kérjük, hogy a fentiekből válasszon ki egy fizetési módszert.

 

Adyen

Minden Adyen egy fizetési szolgáltató. Ez azt jelenti, hogy feldolgozza a fizetési díjat a harmadik fél/felek nevében a termékre és a szolgáltatókra vonatkozóan. Ha vásárol valamit egy online áruházban, az Adyen elintézi a fizetést Ön és az online áruház között. Ezért lehet látni az Adyen nevet a banki kimutatásnál és nem az online áruházat.

Az Adyen egy holland vállalat és míg a legtöbb országban rendelkeznek bankszámlával, addig továbbra is lehetséges euróval fizetni holland bankszámlára. Ez azt jelenti, hogy némi többletköltség merülhet fel a más pénznemben vezetett számlákra történő nemzetközi fizetéseknél. Az Adyen csak megkapja a megrendelést, és nem látjuk ezeket a költségeket. További információért forduljon a bankkártyáját vagy hitelkártyáját kibocsátó céghez.

Elfogadjuk a következő hitelkártyatípusokat:

• Visa (Visa Electron és VbV)
• MasterCard (beleértve a MasterCard SecureCode-ot is)

Hitelkártyás fizetésnél a kártyaadatok bevitele biztonságos. Az Ön hitelkártya-szervezetével közösen felügyeljük a kifizetés biztonságosságát.

Azt tanácsoljuk, hogy ne használjon Gift Card-ot (ajándék kártya) vagy előre fizetett kártyákat, mert ha visszafizetésre kerül sor, problémát okozhatnak.

A Visa & MasterCard SecureCode ellenőrzésével
Hogy létrejöhessen a kifizetés, ha még nem tette meg, aktiválnia kell a 3-D Secure funkciót. Ez a funkció újabb védelemmel szolgál. A rendelés kifizetésénél átirányítást kezdeményez a kártyával foglalkozó bank honlapjára, hogy jóváhagyást nyerjen a tranzakcióhoz. Ezek után Ön használhatja az Ön avagy bankja által választott hitelesítési módszert annak ellenőrzésére, hogy valóban Ön-e a kártya jogos tulajdonosa.

Paypal

A Paypal egy népszerű elektronikus pénztárca, mely tárolja és védi a banki adatait. Weboldalakon melyeken a PayPal lehetőség szerepel, nem lesz szükség megadni a bank adatait. Ha a fizetés kivitelezésekor a PayPal mellett dönt, átirányítja a honlapra, ahol bejelentkezhet és véglegesítheti a fizetést.
További információért, kérjük, vessen egy pillantást a Paypal honlapjára.

PayPal Felhasználási Feltételei korlátozásokat ír elő olyan árucikkekre, melyek PayPal fizetéssel vehetőek meg. Mint következmény, nem tudja a PayPal-t használni, mikor külső eladótól szándékszik vásárolni. Ha nem sikerül egy árucikk vásárlása a PayPaY-vel, kérjük válasszon egy más fizetési lehetőséget. Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért!

 

 

Miért volt sikertelen a kifizetési kísérletem?

A kifizetés elutasítását az alábbi esetek valamelyike okozhatja:

Hitelkártya:
- A kártyatulajdonos neve és címe nem azonos a számlázási adatokkal.
- Az Ön kártyája nem alkalas nemzetközi átutalásokra (cégünk székhelye Hollandiában van, így a pénzügyi műveletek is ott mennek végbe).
- A kártyája elérte az internetes vásárlási küszöböt.
- Az átutalási oldalt túl sokáig várakoztatták.
- Elhagyta az oldalt, mielőtt befejeződött volna a kijelentkezési művelet.

Banki átutalás:
- Az átutalási oldalt túl sokáig várakoztatták.
- Elhagyta az oldalt, mielőtt befejeződött volna a kijelentkezési művelet.
- Nem található megfelelő összeg a bankszámláján.