Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

Konyhai és ebédlőszékek

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Mutass többet
Hoppá, sajnos az a termék, amit keres, jelenleg elfogyott. Hasonló termékeket itt találhat.

Ülj kényelmesen az étkezőasztalodnál

Az étkezőasztal mellett is sok időt eltöltünk. Ez az a hely, ahol eszünk, ahol napunkról beszélhetünk, hol a friss újságot olvassuk és hol gyerekeink kézimunkáznak. Ezen aktivitások alatt nagyon fontos, hogy kényelmesen üljünk. Így a rendkívül jó minőségű székeket kell választanunk! Itt a vidaXL-nél roppant príma választékkal szolgálunk, melyek különböznek színben és stílusban is. A választéknak köszönhetően meg vagyunk róla győződve, hogy te is megtalálod az otthonodnak megfelelő darabot!

Kartámasz nélküli étkezőszékek

Több fajta étkezőszék közül választhatsz: anyagban, formában, stílusban és színben is különböznek. Páran a karfás darabokat szeretik, melyek további kényelmet biztosítanak. Ezeknek a daraboknak az előnye, hogy több hellyel rendelkeznek. Például egymásba tehetsz három széket, nem pedig csak kettőt.

Anyag választása

Mikor egy új étkezőszéket választasz, jól jöhet ha már tudod hogy milyen anyagút szeretnél. A (mű) bőr darabok remek választás lesz, mert könnyedén tisztíthatóak és gyönyörűen néznek ki az étkezőasztal mellett. A szövet székek egy meleg, otthonias jelleggel rendelkeznek és rendkívül kényelmesek. Az egyszerű fa darabok vagy a szintetikus anyagúak elragadóak lesznek és sok remek színű darab közül választhatsz.

Dizájner székek

A dizájner étkezőszékek egy kis speciális jelleget adnak étkeződhöz. Ezeknek a székeknek egyedi alakjuk és színük van, mely figyelemvonzó darabbá teszi őket. Gondolj itt egy színes szövet anyagúra, karfával, vagy egy egyszerű cső stílusúra. Nem fogod tudni, hogy ráülj vagy csak egyszerűen bámuld ezeket, annyira gyönyörűek!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

Termékek vásáron

Uj érkezések és divatok

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken