Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

Állítható támlájú és nyugszékek

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Mutass többet
Hoppá, sajnos az a termék, amit keres, jelenleg elfogyott. Hasonló termékeket itt találhat.

Kényelmes fotelek

Legtöbb szótárban a fotel megnevezője a „lusta szék” felirat. Itt a vidaXL-nél pontosan ez van előttünk, mikor csodálatos választékunkkal állunk elő és mikor ezt rakjuk össze. Ezekben a székekben könnyedén és igazán ki tudsz kapcsolódni. Akár egy jó könyvel akár a TV előtt, de erre tökéletes lesz. Kényelmes foteljeink megfelelően a délutáni „szundira” is. Az optimális lazítás érdekében lábtartós darabokat is találhatsz, vagy ha ez nem elég, masszázs funkcióval ellátott darabot is találsz, melyet úgy állíthatsz, ahogy arra neked kedved tartja.

Szövet vagy műbőr fotelek

Egy páran a szövetkárpitos darabokat szeretik, mert ezek egy otthonosabb kisugárzással rendelkeznek. Választhatsz (mű)bőr anyagú fotelt is. Ez az anyag könnyedén tisztítható és érintése nagyszerű! Mikor egy bútordarab bőrből van, nem azt jelenti hogy az új foteled is bőrből kell legyen. Különböző anyagok kombinálása belterednek egy egyedi és élettel teli jelleget ad.

Állítható darabok

Itt a vidaXL-nél nagyon szívesen segítünk elérni az optimális lazítást, mindezt az állítható és kényelmes foteljeinkkel. Ideálisak a délutáni alvásra. Széles választékú, dönthető háttámlájú darabjaink csak az igazi lazításra tervezettek. A tartalmazott lábtartó hozzájárul a további lazításhoz. A dönthető darabjainkkal könnyedén átaludhatod délutánjaid, sőt, könnyedén lábra is segítenek. Ezek mellett, a lábtartón végignyújthatod lábad. Csodálatos!

Hozz létre egy összhangot

Egy kényelmes fotel beszerzése azonnal egy otthonos teret alakít ki. Egy csodálatos módot mutat be arra, hogy egy kis színt vigyél be életteredbe. Válassz egy csodálatos lila fotelt vagy egy több színű darabot! Ez minden bizonnyal feldobja a hideg nappalid és a figyelem központja is lesz!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE
checkmark

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

checkmark

Termékek vásáron

checkmark

Uj érkezések és divatok

checkmark

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken