Felfújható medence

null

Leljen rá egy olcsó felfújható medencére

A vidaXL a megfelelő hely, ha megfizethető felfújható medencét keres. Az úszómedencék általában nagy befektetést jelentenek, de szinte mindenki megengedhet magának egy felfújható medencét. Széles választékot kínálunk, a nagyméretű medencéktől kezdve, amelyekben egy egész család vagy baráti társaság elfér, egészen a kisméretű medencékig, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy kis kertnek. Ez a medencetípus rengeteg rugalmasságot biztosít – mozgathatja, hogy mindig a napon legyen, és könnyen tárolhatja, amikor nem használja.

 

Vásároljon egy felfújható medencét a nyári szórakozáshoz

Mit tegyünk, ha a környékbeli nyilvános medencék túlzsúfoltak, a magánmedencék pedig túl drágák? Szerezzünk be egy saját felfújható medencét!

A felfújható medence nem csak gyerekeknek való. Garantáltan az egész család szórakozásának forrása lesz a nyári hónapokban. A felfújható medence hordozható, így bárhová elviheti a medencés bulit idén nyáron, akár a saját kertjében marad, akár nyaralni megy.

A hagyományos, földbe épített medencékkel ellentétben a felfújható medence beszerzése azt jelenti, hogy nem kell heteket várnia az első, jól megérdemelt fürdőzésre. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezik az otthonába, csak percekbe telik, és máris zavartalanul hűsölhet a saját, privát medencéjében. A telepítés ennél nem is lehetne már egyszerűbb – csak egy medenceszivattyúra és egy vízforrásra van szüksége. Ha van elektromos szivattyúja, akkor még gyorsabban megy.

 

Leljen rá egy nagy felfújható medencére a család és a barátok számára.

Zavartalanul hűsölni nagyszerű, de a vidaXL-nél akár egy nagy felfújható medencét is vásárolhat, amelyben az egész család vagy baráti társaság elfér. Egy óriási medence azonnal mindenki kedvenc helyévé válik, és természetes nyári partihelyszínné változtatja kertjét. Termékkollekciónkban találhat 3 m-nél hosszabb felfújható medencéket, amelyekben több ember is kényelmesen elfér.

Egy óriási felfújható medence azt is jelenti, hogy elegendő hely van a legmenőbb medencetartozékok számára. Trendi úszómedencéket kínálunk egyszarvúak, flamingók és még pizzaszeletek formájában is! Böngésszen termékeink között, hogy idén nyáron valami szórakoztatóval gazdagítsa medencéjét és kertjét. 

 

Könnyen karbantartható

Mint minden medence, a felfújható medencék is rendszeres karbantartást igényelnek, de ez sokkal egyszerűbb, mint például egy nagy, földbe épített medence tisztítása.

Kezdjük azzal, hogy a felfújható medencék sima PVC vagy vinil anyagból készülnek, amelyet a szokásos mosószerrel könnyen le lehet törölni. A végén alaposan öblítse ki, és készen áll a következő alkalommal, amikor szüksége lesz rá.

Ha van saját felfújható vagy más föld feletti medencéje, akkor érdemes a víz hozzáadását követően várni egy-két napot, hogy biztosan fel tudjon melegedni. Ha nincs ideje várni, csak adjon néhány vödör forró vizet a hideg medencéhez. Annak érdekében, hogy ez idő alatt tisztán tartsa levelektől, fűtől, bogaraktól és minden más szeméttől, jó ötlet lehet beszerezni egy úszóhálót, hogy mindent kikanalazzon, ami nem a medencébe való. Ha nem használja, le is takarhatja.

 Nagyobb medence esetén klórtabletták használata is ajánlott a víz fertőtlenítése és biztonságban tartása érdekében.

A medenceporszívó egy másik hasznos eszköz. Így könnyedén lesikálhatja a medence padlóját, és megtisztíthatja az egyébként nehezen elérhető sarkokat.

 

A gyerekek imádni fogják

A gyerekek csak annyi biciklizésre vagy könyvolvasásra hajlandóak, amennyihez hedvük van, de azt soha nem fogják megunni, hogy a saját kertjükben van egy medence. Böngéssze át a kifejezetten gyerekeknek tervezett, felfújható medencéink választékát, amelyek további szórakoztató kiegészítővel, például csúszdákkal rendelkeznek.

Mutass többet Mutass kevesebbet
(0 találat)