Felszíni medencék

null

A felszíni medencék előnyei

Ha mindenütt felszíni medencéket lát, akkor az valószínűleg nem hiába van. Mivel a medencék egyre megfizethetőbbek, a nyarak pedig egyre csak forróbbak, mindenképp egy okos döntés beszerezni egyet, amiben nyugodtan hűsölhet a rekordokat döntő meleg napokon. A beépített medencékhez képest, a talaj feletti medencék számos előnnyel járnak.

  • Nagyon könnyen telepíthetők. Noha hetekbe telik a terep előkészítése egy beépített medence esetében, nem beszélve arról, hogy hány ember szükséges egy ilyen művelet elvégzéséhez, a talaj feletti medencéket egyetlen személy is össze tudja állítani.
  • Az egyszerű telepítés automatikusan azt jelenti, hogy olcsóbb is. Nem szükséges munkásokat felbérelni, és a kertet sem kell átalakítani.
  •  Ezek a medencék biztonságosabbak, mivel nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül beleesik valaki. Nem szükséges plusz kerítésekkel körülkeríteni, ami nagyszerű, ha kisgyerekek szaladgálnak a környékén.
  • Bizonyos típusú medencék télen tárolhatók, így nem kell aggódni a karbantartás miatt, amikor nincsenek használatban.

 

Különféle stílusú felszíni medencékkel rendelkezünk

Rengeteg típusú felszíni medencével rendelkezünk. Böngéssze végig különböző formájú és méretű medencéink széles választékát, és találja meg a kültéri környezetéhez leginkább illő darabot.

A kert méretétől és alakjától függően választhat kerek, ovális vagy téglalap alakú medencét. Válasszon egy kicsi, sekély medencét, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak, vagy szerezzen be egy akár 7 méter hosszú medencét az igazi medencepartikhoz a kertben.

Választékunkban szabadon álló úszómedencék is találhatók, amelyek azonnal feltölthetők vízzel. Ráadásul felfújható gyűrűvel is rendelkeznek a nagyobb biztonság érdekében.

Az acélvázas medencék általában nagyobbak és robusztusabbak. Nem telik sok időbe az összeszerelésük, azonban egy tartós szerkezet lesz a végeredmény, amely egész évben a kertben tartható.

 

Hogyan válassza ki a külteréhez leginkább illő medencét 

A talaj feletti úszómedence kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány dolgot.

  • Mérje le kertjét

Győződjön meg arról, hogy medencéje elfér a kertben vagy a rendelkezésre álló helyen – jobb biztosra menni.

  •  Ellenőrizze a helyi szabályozásokat

Egyes helyeken előírások vannak a medence és a környező szerkezetek közötti térre vonatkozóan. Ellenőrizze előre le, hogy nem sérti-e meg ezeket.

  •  Válasszon alakot

A vázas medencék különböző formájúak lehetnek (kerek, ovális, téglalap alakú stb.), Egyesek alkalmasabbak lehetnek egy bizonyos kert méretéhez vagy alakjához, mint mások.

  •  Válasszon falmagasságot

A medence falainak magassága határozza meg a mélységet. Mielőtt döntene, gondolja át, hogy ki használná a medencét. Ha a medence túl mély, a kisgyereket félhetnek belemászni. Ha túl sekély, nem biztos, hogy elég szórakoztató lesz a felnőttek és a tapasztalt úszók számára.

  • Állandó vagy ideiglenes medence

Néhány medence télen kint hagyható. Más medencéket tárolni kell, ahhoz, hogy az elkövetkezendő nyáron fagy vagy egyéb időjárási körülmények által okozott károk nélkül újra használhatóak legyenek.

Bármilyent is szeretne, biztos lehet benne, hogy választékunkban megtalálja az Ön számára megfelelőt. Keresgéljen, és szűrőink segítségével találja meg a kertjéhez leginkább illő medencét, hogy mielőbb megszervezhesse első nyári medencepartiját!

Mutass többet Mutass kevesebbet
(0 találat)