24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Retró stílusú belső tér

Keltse életre a múlt stíluselemeit

 

Utazzon vissza az időben, és keltse életre az 50-es, 60-as vagy 70-es éveket! A retró a múlt és a jelen egyesítését jelenti formákban, mintákban és színekben. A múlt elemei biztosítják a stílus hangulatos és befogadó jellegét. Önnek melyik évtized a kedvence?

 

 

 

       

 

Retró színpaletta

A népszerű retró színek közé sorolható a mustársárga, lágyzöld, élénk narancs és a pasztell színek, mint például a menta és a fáradt rózsaszín. A retró manapság világos és élénk, és rengeteg színkombinációban megmutatkozik, mint például a világos pasztellszín és a tipikus sötét retró fa társításában. Végső simításként adjon hozzá néhány arany vagy bronz kiegészítőt!

Az összes retró stílusú termék megtekintése >

 

       

 

       

 

 

 

 

       

 

Formák és anyagok

Az egyik kihagyhatatlan karakterisztikája a retró belső tereknek a bútorok és kiegészítők ívelt formája és finom vonalai. A retró bútorokat a karcsú lábak és a fa jellemzi. Ez lehet sötét vagy akár világos fa is, és mindkettő használható ugyanabban a helyiségben. A retró lakberendezési stílushoz illő anyagok közé tartozik a fa, rattan, műanyag, parafa, juta, gyapjú és bársony.

       
       

 

  

       

 

 

Kollekciók

Megtetszett valami? Válogasson és párosítson!

 

  

Tekintsen meg minden stílust 2020-ra