Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A vidaXL sokkal több, mint kedvenc otthoni és kerti webáruháza. Itt megtalálja a legnagyobb kedvezményeket és különleges ajánlatokat, valamint nagyszerű inspirációt a következő projekthez. Szeretne elsőként értesülni ezekről a nagyszerű előnyökről? Iratkozzon fel a vidaXL hírlevelére még ma!

Merítsen ihletet a különböző híres belsőépítészeti stílusokból

Tudjon meg többetkeyboard_arrow_right

Fedezze fel a vidaXL újdonságait

Az összes megtekintésekeyboard_arrow_right

Fedezze fel a vidaXL legjobb ajánlatait

Tekintse meg mostkeyboard_arrow_right

 

Fedezze fel legújabb termékhíreinket

A vidaXL hírlevélre való feliratkozás exkluzív előnyökhöz való hozzáférést jelent. Elsőként értesülhet az új vidaXL termékekről, amelyek felkerültek webáruházunkba. Emellett folyamatosan tájékoztatjuk Önt legújabb promóciós kampányainkról, a legjobb aukciókról és a visszatérő ajánlatainkról. Igen, azokról a termékkedvezményekről beszélünk, amelyeket nem hagyhat ki! Arról nem is beszélve, hogy van egy teljes oldalunk, amelyet a nagyszerű promóciós kódoknak szentelünk, és gyakran frissítünk ezeket!

Merítsen ihletet

A vidaXL hírlevél nagyszerű inspirációs forrás mindenki számára, és igazán büszkék vagyunk rá! Szívesen segítünk mindenben a kert- és lakberendezési ötletektől a nagyszerű belsőépítészeti tippekig blogunkon keresztül, valamint bútormegoldásokat kínálunk otthona minden helyisége számára! A vidaXL hírlevélre való feliratkozásának köszönhetően elsőként értesülhet a legújabb trendekről és kiemelkedő stílusokról! Ó, és mindig részletes vásárlási útmutatókat dolgozunk ki, hogy minden vidaXL vásárlás előtt biztosan tájékozott legyen!

*Hírlevél kedvezmény feltételek:

•    A leiratkozás bármikor lehetséges
•    A minimális rendelési érték 36000 Ft
•    A kedvezmény csak a vidaXL márkájú termékekre érvényes
•    A vidaXL tiszteletben tartja az Ön személyes adatait
•    A vidaXL adatvédelmi szabályzata érvényes.