Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

O nama

vidaXL – Éljen kevesebbért!

vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő. "Kínálunk egy meglepő termékskálát, több ezer kategória, mint otthon, kert, garázs, barkács és ruházati cikkek. Nézze meg a céges filmet itt:

 

 

Miért vagyunk itt?

A fogyasztók egyre inkább költségtudatosak. A vidaXL termékeket kínál a ház körül, versenyképes áron, és szeretnénk, hogy ezeket a termékeket elérhetővé tegyük minél több vásárló számára.
 

Hogyan érhetjük el ezt?

Kiválasszuk a terméket nagy igény szerint a forrásnál, nagy arányban. Mi képesek vagyunk befolyásolni a tervezést, és a termék csomagolását, ami lehetővé teszi számunkra hogy optimizáljuk az egész ellátási láncot, és végső soron hogy az ügyfelek nagyon kedvező árat fizessenek.
 

Kinek?

Termékeinket költségtudatos fogyasztóknak adjuk el 31 webáruházon keresztül Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában. Folyamatosan keményen dolgozunk a terjeszkedésen és még több ügyfél elérésén. 

A mi történetünk

Az egész online termékek értékesítésével kezdődött kés léptékbe, de ez gyorsan fejlődött, nem csak hatalmas növekedés volt, hanem a termékek előállítása mellett vidaXL saját márka. A termékek száma, amelyet kizárólag a vidaXL gyártott teljesen exponenciálisan nőtt, és bővítette piacát több Európai országban. A saját vidaXL.com web áruházak a következő logikus lépés a sikertörténet. A cég sikere a beszerzésbe rejlik és a kínálata a versenyképes áron, állandóan keresi költségcsökkentő intézkedéseket, anélkül, hogy a minőségét befolyásolná. Az alapítvány a hatékony szervezet, egyértelmű és kifejezett hangsúlyt fektet a pénz értékére ezen a meghatározott módon.
 

Amit ügyfeleinknek ígérünk

Mint egy vidaXL ügyfelének a következőt tudjuk ígérni:
 

Kedvező árak

Nincs annál csúnyább, mint a túlköltekezés a termékekre, és úgy gondoljuk, nem egyedül vagyunk így. Azáltal, hogy teljes ellenőrzés alatt van minden folyamat az egész ellátási láncban, képesek vagyunk a termékeink versenyképes áron kínálni.
 

Jó szólgáltatás

Ügyfeleinknek jó szolgáltatást. Amennyiben kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatba, fizetéssel kapcsolatba, az ügyfélszolgálati munkatársak mindig készen állnak hogy segítsenek, az anyanyelvén. A szállítás és a visszaküldés mindig ingyenes a vidaXL online áruházakba. Természetesen valami hiba történhet hébe-hóba. Ha ez történik veled, mint az ügyfél, ígérjük, hogy megoldjuk a problémát az Ön elégedettségéjért.
 

Jó érzés

vidaXL vásárlás hogy jól érezd magad. Lehet vásárolni vidaXL termékeit aminek a kinézete kényelmes, ezen kívül ígérjük hogy a vidaXL vásárlás megadja a „jó üzlet lehetőséget”.

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

Termékek vásáron

Uj érkezések és divatok

*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
Üdvözöljük újra nálunk! Időközben frissítettük árainkat, amiért elnézést kérünk!