Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

 

A vidaXL ajánlataival és kedvezményeivel mindig jó üzletet köthetsz!

Kövesd oldalunk, így nem maradsz le egyetlen vidaXL promóciós kódról sem! Ezen az oldalon megtalálhatod azon kuponkódokat, melyeket mindig felhasználhatsz és melyekkel élvezheted ajánlatainkat. Nem felel meg a voucher az elvárásaidnak? Vess egy pillantást napi és heti akcióinkra, és iratkozz fel hírlevelünkre.

Boldog shoppingolást!


 

 

   9686 HUF kedvezmény kültéri bútorokra >         

 kód:  NYARI01 

 

 

 Az akció vidaXL márkájú kültéri bútorokra vonatkozik. Minimum rendelési összeghatár: 96542 HUF.

A kód más kedvezménnyel nem vonható össze.

2019. 8-07     2019.9-07

 

Nem kaptál arra a termékre kuponkódot, amire fel szeretted volna használni? Iratkozz fel hírlevelünkre, és kapsz egy 1500 HUF értékű kedvezményt első rendelésedhez. Továbbá értesítést kapsz minden akciónkról, ötletünkről, valamint különleges ajánlatainkról!


 

 

Nálunk megtalálod a legfrissebb napi és heti ajánlataink. Le ne maradj speciális kedvezményeinkről. Fedezd fel új kedvenceid!

 Folyamatosan kövesd promóciós kódjaink és használd ki speciális kedvezményeink!

 Mi, a vidaXL-nél értékeljük a jó árakat! Mi lehet annál jobb, mint a kedvenc termékeid vásárlása príma kedvezménnyel? Hogy ezt te is ki tudd használni, rendszeresen adunk neked esélyt, hogy te is felvásárolhasd remek árú termékeink. Kövesd a vidaXL promóciós kódjait, melyeket ezen az oldalon fogod megtalálni. A kedvezmények mellett ne hagyd figyelmen kívül, hogy a szállítás mindig, árucikktől független, ingyenes, akár egy kisebb függőágyat, vagy egy nagyobb kerti bútort, vagy egy pár skandináv stílusú széket rendelsz.

 

Soha le ne maradj speciális kedvezményeinkről vagy promóciós kódjainkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, így nem fogsz soha lemaradni kedvezményeinkről, promóciós kódjainkról és leárazásainkról. Értesítünk legfrissebb híreinkről, speciális kedvezményinkről és új termékeinkről. Ha feliratkozol, odaajándékozunk egy 1500 HUF értékű coupont, melyet a következő rendelésednél fel is használhatsz.


Reflektorfénybe helyezett termékek egy napig, vagy akár egy hétig.

Minden egyes termékünk megérdemli az extra figyelmet. Pont ezért láthatod azt, hogy napi ajánlataink rendkívül változóak. Itt gondolhatsz a beltéri bútortól a kerékpárokig és a szerszámokig. Mikor a napi ajánlatainkról van szó fontos, hogy gyorsan le csapj rájuk, hisz csak 24 órát érvényesek. Ha több időre van szükséged a vásárláshoz, mindig meglesheted és mindig élhetsz a heti alkuinkkal is. Ezek, ahogy sejtetted, 1 hétig érvényesek. Sőt, más termékekre is rátalálhatsz, melyeknek ára több, mint kedvező!

 

Mentsd le ezt az oldalt, iratkozz fel hírlevelünkre és le ne maradj speciális kedvezményinkről vagy egy vidaXL kedvezményes kódról!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE
checkmark

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

checkmark

Termékek vásáron

checkmark

Uj érkezések és divatok

checkmark

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken