Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak

Mi a vidaXL.hu-nál 30 napos próbaidőt ajánlunk fel ügyfeleink számára az átvétel dátumától kezdődően.
Ebben az időszakban adjuk meg Önnek a lehetőséget, hogy megnézze, kipróbálja a terméket, ahogy egy valódi üzletben tenné. Mihelyt használatba veszi a terméket, a próbaidő lejár.

Az Ön érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze a csomag tartalmát rögtön az átvétel után. Ha megrongált vagy hiányos állapotban találja, kérjük, értesítsen úgy, hogy kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunk munkatársaival. Ha elégedetlen a termékkel, akkor is lehetséges a termék visszaváltása. Ugyanez érvényes a kiárusításokra és a leszállított árú termékekre. Visszaválthatja a terméket, ha:

  1. A csomag tartalma teljes
  2. A termék eredeti csomagolásban és az eredeti állapotában van.

Ha vissza szeretné váltani rendelését (vagy annak egy részét), erről a szándékáról értesítenie kell ügyfélszolgálatunkat 30 napon belül. Miután kézhez kaptuk a visszaküldött terméket, visszaszolgáltatjuk a termék teljes árát.

A vidaXL felhasználójából egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot, ha netán vissza szeretné küldeni rendelését. Menjen a "Rendeléseim"-hez, majd kattintson a "Visszaküldés"-re. Ha vissza szeretné küldeni a termékeket, kérjük értesítsen bennünket a kézbesítéstől számított 30 napon belül.
Telefonon keresztül is jelezheti: 06 1 808 8272.

Az értesítés után megkapja tőlünk a visszaküldéssel kapcsolatos információkat. Időpontot is foglalhat a visszaváltott termék elküldésére. Azt javasoljuk, hogy ne küldje vissza önkényesen a terméket, mivel a fent említett szállítási szolgáltatás ingyenes.

Azt követően, hogy beérkezett hozzánk a visszaküldött termék, 14 napon belül teljes egészében visszatérítjük az Ön által kifizetett összeget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben az technikailag kivetelezhető, a visszatérítés ugyanarra a számlára és ugyanazzal a fizetési módszerrel kerül visszatérítésre, mellyel a vásárlás történt.

Termékvisszahívások


Csatolás(ok)

Feltételek és előírások
Visszatérési politika
Elállási nyilatkozat
Minta űrlap visszavonáshoz (EU)