Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Bútorok  (14)
Székek  (14)
Babzsákok  (14)

Babzsákok

Pihenést nyújtó olcsó babzsákok

A rengeteg típusú szék és bútor mellet, a vidaXL-nél babzsákot is talál. És ne gondolja, hogy a babzsákok csak gyerekszobába valók. A vidaXL babzsákok nappalija, hálószobája vagy akár irodája dekoratív kiegészítői is lehetnek! Mivel, hogy a babzsákfotelek nem rendelkeznek háttámlával, Önön múlik, hogy milyen pozícióban szeretne ülni vagy egyszerűen pihenni.

A babzsák egyszerű feltöltése

A babzsákok nagyrésze EPS-el (expandált polisztirollal) van töltve. Idővel észre lehet venni a babzsákon, hogy összemegy. Ekkor viszont szükséges utántölteni! Vásárolhat olyan töltetet, ami egy nagy tasakban van és csak egyszerűen bele helyezi egyben a babzsákba. Vagy egy másik opció a pellet töltelék, amellyel tetszés szerint töltheti a babzsákot. Ezáltal az Ön által meghatározott szintig töltheti. Ha a babzsák túlságosan megvan töltve, a külső huzat folyamatosan feszültség alatt lesz, ezért igyekezzen ezt elkerülni.

Kültéri babzsákok és puffok

Egy kültéri babzsák segítségével egyszerűen kiülhet a kertbe és pihenhet a napsütésben. Magától értetődően, a kültéri babzsákok egyik fontos jellemzője az, hogy vízállók. Ez azt jelenti, hogy tisztításuk rendkívül egyszerű.

Vásároljon gyerekeinek vidaXL babzsákot

A kis színes babzsákok ideális kiegészítői lehetnek gyereke háló- vagy játszószobájának. Nálunk talál háttámlával ellátott vagy háttámla nélküli babzsákot is. Választhat nagyméretű párnákat is gyerekének, amiben pihenhessen. 

Mutass többet