Most divatos

Míg a stílusok időtlenek, a trendek forróak

Tudja meg, mi a trendi a beltéri és kültéri tervezés világában. Divatos bútorok, színek, formák, és egyebek.

Klasszikus luxus trend

Adjon otthonának klasszikus, időtlen hangulatot és megjelenést a klasszikus luxus trenddel. Fedezze fel ezt a gyönyörű trendet, és találja meg a tökéletes bútorokat és díszítőelemeket, amelyeket majd beépít az otthonába!

Vásároljon klasszikus luxus bútorokatkeyboard_arrow_right

Tengerparti stílusú trend

Tervezzen meg egy gyönyörű és pihentető teret a tengerparti otthon trenddel! Tudjon meg mindent, amit tudnia kell róla, és találja meg a megfelelő berendezési megoldásokat tengerparti stílusú otthona számára!  

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Vásároljon tengerparti stílusú bútorokat keyboard_arrow_right

Apró városi erkély trend

Kis erkély, hatalmas berendezési potenciál! Fedezzen fel hihetetlen ötleteket és berendezési megoldásokat egy álombeli, mégis funkcionális városi erkély díszítéséhez.

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Erkélybútor áruházkeyboard_arrow_right

Kényelmes rattan kerti bútorok

Kertje egész évben nyaralóhely lehet! Merítsen ihletet rattan kerti bútorainkból és kiegészítőinkből, és rendezze be álmai paradicsomát!  

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Vásároljon rattan kerti bútorokat keyboard_arrow_right

Szintén divatosak

   

Ismerje meg 2022 legmenőbb belsőépítészeti trendjeit

A belsőépítészeti trendek segítségével tisztább képet kapunk az otthonunk berendezéséről. A kiegyensúlyozott lakberendezés egy bizonyos stílust követ. Illetve az, hogy különböző trendek közül válogathatunk, csak hab a tortán. A lakberendezési trendek annyira sokoldalúak, hogy csak kiemelkedő részletekkel tehetjük őket igazán egyedivé. Fedezze fel tippjeinket és trükkjeinket, beltéri ötleteinket, és még sok egyéb 2022-es lakberendezési trenddel kapcsolatos tanácsunk!

Merítsen ihletet a legújabb belsőépítészeti trendekből

Ha egy kis útmutatóra van szüksége az újradekoráláshoz, vessen egy pillantást a négy legnagyobb belsőépítészeti trendre, amit semmiképp sem kellene kihagynia. Hozzon létre egy olyan eklektikus nappalit , ahol kreatívnak és inspiráltnak érzi magát. Emelje ki hálószobája melegségét és otthonosságát a vesszőfonat és rattan trenddel.

A kifinomult részletek rendkívül fontosak a lakberendezésben. Vessen egy pillantást az arany díszítések trendjére, amely elengedhetetlen az étkezőben. A bársony trendet be sem kell mutatni. A 2022-es belsőépítészeti trendek arra várnak, hogy még inkább inspirálják Önt a lakberendezésben.

A legújabb tervezési trendeket felhasználhatja kertje, terasza vagy erkélye átalakításához is. Beszéljünk a legújabb anyagokról, bútordizájnokról és díszítésekről, amelyek megváltoztatják a kültere dekorációját. Ki szeretne alakítani egy kerti bárt, de nem tudja jelenleg mi a trend? Itt megtalálja a legjobb kültéri bútordizájnokat és stílustippeket. A rattan rendkívül divatos, de melyek a legjobb rattan dekorációs ötletek? Engedje meg, hogy inspiráljuk Önt egy gyönyörű kültéri környezet kialakításában.

Inspiráció álmai otthonának létrehozásához

Inspirációs sarkunk tökéletes útmutató az otthona átalakításához. Fedezze fel a legnépszerűbb belsőépítészeti stílusokat , és azt, hogy hogyan alakíthatja őket divatos belsőépítészeti ötletekké. Mi a beltéri stílusokra és trendekre, minden helyiségnek a jellegzetes bútoraira, belsőépítészeti anyagokra és színtrendekre összpontosítunk. Vágjon is bele, és bízza magát a vidaXL inspirációs sarkára, amely segíteni fog a lakberendezésben!