Most divatos

Míg a stílusok időtlenek, a trendek forróak

Tudja meg, mi a trendi a beltéri és kültéri tervezés világában. Divatos bútorok, színek, formák, és egyebek.

Fehér és világos

Fehér és világos bútorok, dekorációs ötletek és csodálatos tippek, hogy beépíthesse ezt a trendet lakásdekorációjába.

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Vásároljon fehér és világos termékeketkeyboard_arrow_right

Bársony

A bársony stílusos, hangulatos és igazán szemet gyönyörködtető. Fedezzen fel mindent a bársony trendről és arról, hogy hogyan vigye be otthonába.

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Vásároljon bársony termékeketkeyboard_arrow_right

Arany díszítések

Tegye ragyogóvá belterét néhány aranyszínű részlettel. Az arany díszítések trendje segít a divatos és modern belterek kialakításában.

Fedezzen fel többetkeyboard_arrow_right

Vásároljon arany részletekkel díszített termékeketkeyboard_arrow_right

Szintén divatosak

Ismerje meg 2022 legmenőbb belsőépítészeti trendjeit

A belsőépítészeti trendek segítségével tisztább képet kapunk az otthonunk berendezéséről. A kiegyensúlyozott lakberendezés egy bizonyos stílust követ. Illetve az, hogy különböző trendek közül válogathatunk, csak hab a tortán. A lakberendezési trendek annyira sokoldalúak, hogy csak kiemelkedő részletekkel tehetjük őket igazán egyedivé. Fedezze fel tippjeinket és trükkjeinket, beltéri ötleteinket, és még sok egyéb 2022-es lakberendezési trenddel kapcsolatos tanácsunk!

Merítsen ihletet a legújabb belsőépítészeti trendekből

Ha egy kis útmutatóra van szüksége az újradekoráláshoz, vessen egy pillantást a négy legnagyobb belsőépítészeti trendre, amit semmiképp sem kellene kihagynia. Hozzon létre egy olyan eklektikus nappalit , ahol kreatívnak és inspiráltnak érzi magát. Emelje ki hálószobája melegségét és otthonosságát a vesszőfonat és rattan trenddel.

A kifinomult részletek rendkívül fontosak a lakberendezésben. Vessen egy pillantást az arany díszítések trendjére, amely elengedhetetlen az étkezőben. A bársony trendet be sem kell mutatni. A 2022-es belsőépítészeti trendek arra várnak, hogy még inkább inspirálják Önt a lakberendezésben.

A legújabb tervezési trendeket felhasználhatja kertje, terasza vagy erkélye átalakításához is. Beszéljünk a legújabb anyagokról, bútordizájnokról és díszítésekről, amelyek megváltoztatják a kültere dekorációját. Ki szeretne alakítani egy kerti bárt, de nem tudja jelenleg mi a trend? Itt megtalálja a legjobb kültéri bútordizájnokat és stílustippeket. A rattan rendkívül divatos, de melyek a legjobb rattan dekorációs ötletek? Engedje meg, hogy inspiráljuk Önt egy gyönyörű kültéri környezet kialakításában.

Inspiráció álmai otthonának létrehozásához

Inspirációs sarkunk tökéletes útmutató az otthona átalakításához. Fedezze fel a legnépszerűbb belsőépítészeti stílusokat , és azt, hogy hogyan alakíthatja őket divatos belsőépítészeti ötletekké. Mi a beltéri stílusokra és trendekre, minden helyiségnek a jellegzetes bútoraira, belsőépítészeti anyagokra és színtrendekre összpontosítunk. Vágjon is bele, és bízza magát a vidaXL inspirációs sarkára, amely segíteni fog a lakberendezésben!