24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Asztalok

Megjelenítve: 1-48 of 2334
  • ...

Vásároljon a vidaXL-től minden dekorációhoz illő asztalokat olcsón

Elmondhatnánk, hogy mennyire lényegesek az asztalok – mivel, hogy azok – de ami fontosabb, hogy Ön tudja mik közül választhat és hogyan találja meg a megfelelőt. A vidaXL-nél találni fog bármilyen stílusú asztalt olcsón. Függetlenül attól, hogy egy hosszú étkezőasztalról álmodozik, ahol mindenki nyugodtan elfér étkezés közben, egy vidéki dohányzóasztalról vagy akár egy ipari stílusú kis asztalról – a vidaXL választékában mindenki megtalálja a tökéletes asztalt. A rengetek stílus mellett, a vidaXL-nél különböző anyagok közül is választhat. Kínálatunkban kiváló minőségű anyagokat talál, mint például az akácfa, elegáns újrahasznosított fa vagy kelet-indiai rózsafa, amelyek mindegyike kombinálható különböző típusú fémekkel.


Olyan asztal vásárlása, ami talál otthona dekorációjához

Ha új asztalt keres, típusától függetlenül, fontos, hogy olyan dizájnút válasszon, ami talál majd a helységhez. A vidaXL-nél az ipari, skandináv, klasszikus és vidéki stílussal találkozhat. Mért ne választana egy robusztus ipari asztalt fémvázzal. Vegyen hozzá pár textil kárpitozású, kontrasztos színű széket az élettel teli hatásért. Klasszikus stílusú asztalaink ízléses, gyönyörű részletekkel kiegészített fából készültek. A vidaXL kínálatában az olcsó asztalok nagyrésze fából készült. Ez a sokoldalú anyag rengetek stílussal használható. Egyéb lehetőségek közé tartoznak a műanyag asztalok és az üveglappal ellátott asztalok. Ami rendkívül jó ezekben az asztalokban, hogy könnyen tisztíthatók.

Amikor asztalt szeretne vásárolni, egy rendkívül fontos tényező, amire figyelni kell, az az asztal formája. Különböző formájú étkezőasztalok, dohányzóasztalok vagy kisasztalok közül választhat, de ami igazán fontos, hogy illeszkedjenek a formák egy bizonyos helységben. Például, ha étkezőasztalának organikus formája van, egy kerek vagy ovális dohányzóasztal tökéletesen illene hozzá. Ugyanez a helyzet a téglalap és négyzet alakúakkal is.


Nagy asztalok és kisasztalok – nem illik mindenhez egyetlen méret! 

Egy tágas nappalihoz egy nagy, robusztus asztal talál. Gondoljon egy hosszú, téglalap alakú vagy egy nagyméretű, kerek étkezőasztalra. Még akkor is, ha nem rendelkezik rengeteg hellyel, számos tetszetős darab közül választhat majd. Vegyünk például egy összecsukható asztalt, vagy egy négyzet alakú kisasztalt, ami a fal mellé helyezhető.

Nincs olyan fajta dohányzóasztal vagy kisasztal, amit nem találna meg. Miért ne állíthatnánk össze egy dohányzóasztalt különböző színű kisasztalokból? Ezáltal berendezése élénk és vidám maradhat.


Megfizethető egyedi dizájnú asztalok

Ha egy különleges darabot keres otthona dekorációjának kiegészítéséhez, a vidaXL-nél egyedülálló kialakítású bútorokat és asztalokat fog találni. Ezek az asztalok figyelemre méltó formájuknak, színűknek és anyag-kombinációjuknak köszönhetően népszerűek. Például egy üvegszálból készült asztal remekül mutat egy modern stílusú berendezésben.

Mutass többet