Élvezd kevesebbért!

Egy nemzetközi online kiskereskedő cég vagyunk Hollandiában, és széles választékban kínálunk olyan termékeket, amelyekre otthon és a kertben szükség lehet. Meggyőződésünk, hogy mindenki az élete minden szakaszában könnyedén képesnek kell lennie arra,

#sharemevidaxl

Kik vagyunk számokban

0+

helyi webáruházak

0+

vidám alkalmazottak

0+

saját márkás termékek

Küldetésünk

A mindennapi élet tétele érdekében
megfizethetőbbé.

Ígérjük, hogy mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy...


Megfizethetően trendi.

Webáruházunkban mindig kaphatók lesznek divatos cikkek, fenntartható, praktikus és kézzel készített termékek megfizethető áron.

Egyablakos áruház: minden az otthona számára.

A bútoroktól a fémáruig, a hobby cikkektől a dekorációig és a babaápoló termékektől a rendezvényekhez szükséges kellékekig; találjon meg mindent, amire szüksége van élete minden pillanatához.

Gyorsabb, mint a fizikai bútorüzletek.

Élvezze a gyors kiszállítást minden áru esetében, legyen az kicsi- vagy nagyméretű. Még nagyobb kényelem gyors önkiszolgálása révén. a Saját fiókom.

Az idővonalunk

2 főtől 3000-ig, és 1 országtól 30 felettiig! További információért kattintson vagy koppintson az alábbi nyilakra...


keyboard_arrow_down A kezdet!

Két fiatal holland vállalkozó úgy döntött, hogy különféle platformokon elkezd online árusítani termékeket.

keyboard_arrow_downAz első webáruház

Az üzlet jól ment, így ideje volt elindítani saját értékesítési platformunkat. Abban az évben indult első online áruházunk Hollandiában.

keyboard_arrow_downElső elosztó központ

Néhány évvel később új irodák nyíltak Hollandiában a legelső elosztóközpontunkkal együtt.

keyboard_arrow_down Belépés az Ausztrál piacra

Néha a legjobb új lehetőségek a világ másik felén adódnak! Nyitottunk egy webáruházat Ausztráliában.

keyboard_arrow_downÚj márka, új termékcsalád

A legnagyobb inspirációnk az, hogy vigyünk az otthonokba. 2013-ban elkezdtük saját márkás termékeink gyártását és meghirdettük a vidaXL márkát. Így jött létre a vidaXL: a "vida" az "élet"-et jelenti és az "XL" a teljes életet élésre utal.

keyboard_arrow_down Webáruházak 30 országban

2015-ben nagy mérföldkőhöz érkeztünk. Kétfős vállalkozásból globális e-kereskedelmi üzletté váltunk, amely 30 országban értékesít. Mindezt ügyfeleinknek köszönhetjük!

keyboard_arrow_down Belépés az USA piacára

Az USA-ban történő értékesítés természetes előrelépés volt az utazásunk során, miután szolgáltatásainkat oly sok országban kiterjesztettük. 2016-ban online boltot nyitottunk az USA-ban.

keyboard_arrow_downdropshippingXL

Bevezettük a dropshippingXL programot, hogy segítsünk másoknak, akik saját vállalkozást szeretnének indítani. A tagok könnyedén bővíthetik vállalkozásukat, miközben mi gondoskodunk a logisztikáról. Tudjon meg többet itt!

keyboard_arrow_down Új székhely

A székhelyt Venloban (Hollandia) hoztuk létre, ahol részesei lehettünk a forgalmas elosztó központnak.

keyboard_arrow_down Saját gyár

Egészen az idei évig más vállalkozásokhoz fordultunk a gyártás érdekében, de egy ideje magunk akartuk gyártani termékeinket. Végül 2019-ben saját gyárunkban elkezdtük saját termékeink gyártását.

keyboard_arrow_down Egy futballcsapat szponzorai

Hollandia kétségtelenül olyan ország, amely szereti a futballt. Holland cégről lévén szó, úgy gondoltuk, hogy az lenne helyes, ha szponzorálnánk a VVV-Venlo-t, egy helyi futballcsapatot.

keyboard_arrow_down Elosztóközpont

Működésünk frissítésre szorult, hogy lépést tudjunk tartani növekedésünkkel. Nyitottunk egy disztribúciós központot Lengyelországban, ahol a forgalmunk nagy része áthaladhat.

keyboard_arrow_downÚj kalandok!

2022 fontos év volt számunkra. Munkatársaink ismét találkoztak irodáinkban, és megünnepeltük az új üzletek megnyitását Japánban, az Egyesült Arab Emírségekben és a Szaúd-Arábiai Királyságban.