Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

Székek

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Mutass többet
Hoppá, sajnos az a termék, amit keres, jelenleg elfogyott. Hasonló termékeket itt találhat.

Minden méretű és formájú székek

Ha egy kiváló minőségű széket keresel, a vidaXL-nél véget ér a keresés! Nálunk széleskörű székválaszték tárul kereső tárcádra: étkező székek, bárszékek, karosszékek, hintaszékek vagy akár masszázsszékek. Mi arra törekszünk, hogy széles választékunkkal úgy különböző színá, mint anyagú és szerkezetű székek közül választhasd ki a tiéd.

Olyan széket válassz, mely a helyes testtartásra késztet

A székek egyik legfontosabb tényezője az ülési kényelem. Senki sem szeret kényelmetlenül ülni egy székben. Van egy pár tényező, miszerint megnevezzük a tökéletes széket. Ezek közül az egyik a szék magassága. Fontos, hogy az ülési pozícióban mind két lában teljesen a padlóra fekszik. Egy másik fontos tényező a szék bélése. Egy szék megfelelő mennyiségű béléssel kell rendelkezzen. Sőt, egy páran háttámlás és kartámaszos széket keresnek. Szerencsédre, itt, a vidaXL-nél, mindenre rátalálsz!

Minden beltérhez megfelelő szék

A vidaXL-nél széleskörű szék választékot tárunk ki eléd. Elegáns étkezőszékektől, modern, kerekített dizájnú, stílusos bárszékekig és masszázsszékekig, mindent. A jelenlegi divat a stílusok kombinálásáról szól. Kombinálj egy klasszikus fa, fehér asztalt egy kerekített testtű székkel, hogy így egy élethű jelleget adj az egész szettnek. Ez a kombó a beltered érdekessé és egyedivé teszi. Ugyan ez érvényes a klasszikus nappali szettekre is. Elhelyezhetsz egy találó fotel szettet is, viszont kísérletezhetsz két különböző stílusú darabbal is, hogy így egy érdekes látványosságot kelts!

Bárszék a magas étkező asztalodhoz

Ha egy magasabb étkeződ vagy reggeliző asztalod van, akkor egy-két stílusos bárszék lesz a megfelelő választás! Ezeknek a székeknek a magassága állítható, így mindenki számára könnyed lesz az asztal felérése. Maradj a biztos zónában a fekete és fehér kombinálásával, vagy légy te is bolondos a színekkel!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE
checkmark

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

checkmark

Termékek vásáron

checkmark

Uj érkezések és divatok

checkmark

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken