24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Székek

Megjelenítve: 1-48 of 5020
  • ...

Vásároljon különböző stílusú olcsó székeket  

Ha olcsó székeket keres étkezőjébe, lenne az bárszék, fotel, masszírozó szék vagy akár gamer szék – a vidaXL-nél mindent megtalál! A különböző típusú székek mellett, rengetek anyag, szín és stílus közül választhat. A vidaXL tökéletes választékkal rendelkezik azok számára, akik nem félnek a mókás szín-kombinációktól, de azok számára is, akik a retró stílust kedvelik vagy a skandináv stílus nyugalmát szeretnék otthonukba vinni. Az Önhöz és belső teréhez találó szék kulcsfontosságú elem a tökéletes atmoszféra léthozásában. Vessen egy pillantást választékunkra és helyezze magát kényelembe.  

Kényelmes székek vásárlása  

Senki sem kedveli a kényelmetlen székeket. Nem meglepő az, hogy a szék egyik leg meghatározóbb tulajdonsága a kényelem. Sok mindent figyelembe kell venni a székek vásárlásakor. Az ülés magasságát például. Az Ön lábának teljesen érnie kell a földet, miközben háta neki van támasztva a háttámlának. Ez különösen akkor érvényes mikor asztalnál ülünk a széken. Természetesen egy kényelmes társalgó szék vagy fekvőfotel esetében mélyebb ülésre van szükség, hogy komfortosan hátra tudjon dőlni. Egy másik rendkívül fontos dolog a szék kárpitozása. Megfelelő puhaságú kell legyen. Egy csupasz fából készült szék esetében az ülés alakját kell megfigyelni. Egyesek karfát is szeretnének vagy magas háttámlát. Az a legfontosabb, ami Önt kényelembe helyezi!  

Egy szék minden enteriőrbe  

A vidaXL-nél széles választékban fog olcsó székeket és egyéb bútorokat találni. Gondoljon például a mutatós műbőr kárpitozású étkezőszékekre, a modern csővázas székekre, bárszékekre, pillangó székekre vagy masszírozó székekre. Napjainkban egy népszerű megoldás a saját stíluskeverék kialakítása. Mért ne választana egy klasszikus fából készült étkezőasztalt pár színes étkezőszékkel? Hasonló kombinációkkal sosem fogja megunni bútorzatát Ez érvényes a pihenésre szánt szobarészre is. Természetesen választhat egy szép karosszéket, ami talál a már meglévő bútorokkal, de kísérletezhet is. Mért ne választana egy élénk színű, kocka alakú széket? A vidaXL-nél megtalálható stílusok közé sorolható a skandináv, ipari, retró és maximalista. Ha egy magas étkezőasztallal vagy bárpulttal rendelkezik, választékunkban megtalálja a megfelelő minőségi bárszéket. Ezeknek az olcsó székeknek a magassága esetenként állítható, hogy mindenki kényelmesen felérje az asztalt. Választhat feketét, fehéret, vagy egy szemet gyönyörködtető pirosat vagy kéket!

Mutass többet