Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (997)
Kanapék  (997)

Kanapék

Megjelenítve: 1-48 of 997
  • ...

Új kanapét szeretne vásárolni? Böngéssze végig a vidaXL választékát!

 Egy kanapé vásárlása nem egy egyszerű feladat. Általában ez az a bútordarab, amelyikre a legtöbbet költünk – ezért érdemes előtte elvégezni pár számítást. Ily módon biztosan megtalálja majd a tökéletes kanapét. A kanapé segít egy ülősarok egységesítésében, kényelmes ülő-, illetve pihenő helyet biztosítva több ember számára is. Egy megfelelő fotellel, szőnyeggel és dohányzóasztallal nappalija remekül fel lesz szerelve. A vidaXL választéka kényelmes sarokkanapékból, kétszemélyes kanapékból, háromszemélyes kanapékból, illetve kanapéágyakból áll. Rengeteg stílus közül lehet választani, hogy minden ügyfél megtalálja azt, amit keres. A kanapék mellet böngéssze végig bútorjaink, illetve egyéb termékeink széles kínálatát.

 

A megfelelő kanapé vásárlása: néhány tipp

 

Mivel egy új kanapé vásárlása nem a legegyszerűbb feladat, van néhány tippünk az Ön számára. Végtelen számú lehetőséggel rendelkezik. Elsősorban vegye figyelembe a kanapé méretét. Egy sarokkanapé remekül mutat, viszont mérete miatt soksyor nem talál a helységbe. Egy kétszemélyes kanapé kisebb méretű, viszont bármikor kiegészítheti egy ugyanolyan stílusú fotellel. Mikor kanapét vásárol, a megfelelő anyag kiválasztása is rendkívül fontos. A bőr kárpitozás retró hangulatot teremt. Egy másik népszerű anyag a textil. Rengeteg fajta stílus és szín közül választhat. Szóval vessen egy pillantást a vidaXL modellekre és válassza ki az Önnek megfelelőt!

 

Különböző stílusú kanapék olcsón

 

Az újan vásárolt kanapénak nem kell drágának lennie. A vidaXL választéka minden büdzsé számára tartogat valamit. Merítsen ihletet stílus, szín és anyag-választékunkból. A legegyszerűbb módja egy olcsó kanapé megvásárlásának otthona kényelméből, weboldalunk keresztül történik, ahol mindig ingyenes a szállítás.

 

Kanapéja díszítése

Amint kiválasztotta kanapéját, ideje elkezdeni díszítését. Ez megeshet, hogy furcsán hangzik, de bízzon bennünk, kanapéja sokkal jobban fog mutatni néhány színes párnával vagy egy puha takaróval. Egy semleges színt könnyen fellehet dobni pár színes, különböző anyagú díszpárnával, ami lehet mintás vagy akár egyszerű is. Egy meleg takaró a karfán rendkívül hangulatos, és remekül jön hűvösebb estéken. Megjött már az ihlete? Akkor kezdődhet a böngészés!

Mutass többet