24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Állat és kisállat kellékek

Megjelenítve: 1-48 of 707
  • ...

Háziállat kiegészítő kellékek a vidaXL-nél

Mikor a legjobb barátodnak keresel kiegészítőket, a vidaXL-nél minden bizonnyal megtalálod az óhajtott darabot! Mi rendelkezünk mindennel kutyusod, macskád, madarad és halad számára is. Háziállatod, az otthoni életet mókásabbá tudja varázsolni. Munka után, mindig lesz valaki ki boldogan vár haza, ki figyelmet követel és ki a szabadban szeretne játszani. Új állatodnak keresel kiegészítőket vagy drága kutyusod érdemelt ki egy új nyakörvet, vagy új játszó teret? Lesd meg háziállat kiegészítő kellékeinket a vidaxl.hu –nál

Játszás, tanítás és lazítás a háziállat kiegészítő kellékeinkkel

Jó érzés kimenni kutyánkkal egy lazító sétára. A vidaXL-nél, találhatsz kinti padot, kutya szállító szekeret és táskát is. Mikor a városba készülsz, és magaddal szeretnéd vinni ennivaló csöppséged, észreveheted hogy a túra során egyre jobban liheg. Kutyaszállító utánfutóink biztosítják a tökéletes megoldást egy délutáni parkos sétára. Könnyedén összecsukhatod és berakhatod az autóba. Lesd meg háziállat kiegészítő kellékeinket és válaszd  a legmegfelelőbb terméket kis kedvenced számára.

Macska kaparófától haleledelig

A legszélesebb háziállat kiegészítő kellékekért a vidaXL-nél kell lenned. Még a hörcsögeid lazítására is gondoltunk, a híres hörcsög függőágy segítségével. Lesd meg teljes kínálatunk és rendeld meg kedvenc darabot gyorsan és egyszerűen. Kis kedvenced lesz a világon a legboldogabb.

Mutass többet