Belső terek

Át szeretne alakítani néhány helyiséget a lakásban? A legjobb helyre érkezett, hiszen a vidaXL-nél rengeteg beltéri ötletet fog találni!


Népszerű beltéri termékek:
Kültéri terek

A kültéri területek praktikus és gyönyörű bővítést kínálnak otthona számára.


Népszerű kültéri termékek:

Ajánlat
+ 6 beállítások
33 920,00 Ft

Áfával

6784 Ft /m²

Ajánlat
24 640,00 Ft

Áfával

7700 Ft /m²
A legújabb inspiráló és informatív cikkek

Néha mélyre kell ásni, hogy megtaláld, amit keresel.További ötletek


 

Az üzletünktől az otthonáig – Csatlakozzon a #sharemvidaxl galériához!

Merítsen ihletet a vidaXL-től!

Meg szeretné tervezni álmai otthonát? A termékek széles választéka mellett egy kis lakberendezési inspirációra is szüksége lesz. Azért hoztuk létre ezt a hihetetlenül hasznos inspirációs teret, hogy végigvezessük Önt a legismertebb stílusokon és a pillanatnyi ttrendeken. Tekintsük példaként blogunkat. Minden blogbejegyzés értékes belsőépítészeti inspirációt, dekorációs tippeket, és lakberendezési megoldásokat kínál.

Továbbá, kidolgoztunk néhány részletes vásárlási útmutatót elengedhetetlen termékekhez, hogy segítsük Önt a vásárlási döntés meghozatalában. Ha több otthoni és kerti inspirációt szeretne, és meg szeretné könnyíteni a berendezési folyamatot, azt ajánljuk, hogy minden helyiséget külön-külön tervezzen meg. Ez segít abban, hogy csak az adott részhez tartozó dekoráció és bútor kiválasztására összpontosítson, egy olyan otthonhoz, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez.


#sharemevidaXL: a mi termékeink, Ön által tervezve

Az igazság az, hogy igazi otthonokból merítünk ihletet, és azoktól az emberektől, akik bútormegoldásainkat és stílustanácsainkat beépítik a lakóterükbe. Tehát az ügyfeleink a valódi hősök, hiszen ők inspirálnak minket. Nagyra értékeljük, hogy megosztották velünk az otthonuk dekorációját, és úgy gondoljuk, hogy ez nagyszerű otthon- és kertberendezési inspiráció forrás.

Ennek eredményeként létrehoztunk egy olyan teret, ahol minden 2022-es lakberendezési stílus és trend találkozik, reflektorfénybe helyezve az ügyfeleinket. Merítsen ihletet ügyfeleink alkotásaiból a #sharemevidaxl oldalunk felkeresésével, amely teljes mértékben az Ön és kreatív projektjei megünneplésére volt létrehozva. Itt megtalálja a termékeink széles választékát, valódi otthoni elrendezések szerint. Azt is láthatja, hogyan illeszthetők be az Ön dekorációjába, ami átfogó képet ad arról, hogyan tervezze meg ideális otthonát. Ön is kiszeretne emelkedni lakberendezésével? Ellenőrizze a feltételeket itt!


Iratkozzon fel inspiráló hírlevelünkre

Tudta, hogy a legjobb lakberendezési inspiráció egy alkalmi e-mailtől kezdődik? Bemutatjuk Önnek: inspiráló hírlevelünket! Kezdésként iratkozzon fel, és elküldjük Önnek hihetetlenül hasznos hírleveleinket. Az otthoni és kerti inspirációtól kezdve a dekorációs ötletekig, a nagyszerű dolgok hatalmas gyűjteményéig, amelyekre minden otthonnak szüksége van, hírlevelünkben minden megtalálható.

Elsőként értesülhet az új blogbejegyzésekről, izgalmas trendekről, és a népszerű tervezési stílusokkal kapcsolatos újdonságokról. Alapvetően mindenről, amire szüksége van inspirációként az otthoni és kerti dekorációhoz és berendezési projektekhez. Iratkozzon fel inspiráló hírlevelünkre, és csatlakozzon a vidaXL közösséghez!