Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Lakberendezési tárgyak és kerti kiegészítők

Megjelenítve: 1-48 of 4704
  • ...

Széleskörű otthoni készülék választék

Mikor a beltéri berendezés készen van, eljött az ideje az otthoni díszeknek. A megfelelő díszlet lesz az otthonod kiegészítője és ezáltal minden szobának egy egyedi stílust adhatsz. Ezt a teret érintő trendek gyorsan változnak. A vidaXL-nél megbizonyosodunk róla, hogy mindig napra készen vagyunk a legfrissebb trendekkel, divatokkal és fejlesztésekkel. Nálunk lenyűgöző fali díszeket, ízléses gyertyákat, gyönyörű fali órákat, puha párnákat, stb. találhatsz.

A megfelelő nappali díszítés

Az otthoni kellékek arra szántak, hogy a beltérnek egy még stílusosabb látszatot adjon. A szoba, egy-két bútorral nem annyira hívogató, mint egy szoba, pár gyertyával és egy kényelmes kanapé takaróval. Egy pár apró módosítással házát otthonná varázsolja. A megfelelő díszlet kiválasztása egy igazi kihívás lehet, ezért szeretnénk egy-két tippel szolgálni:

  • Bizonyosodj meg róla, hogy nem zsúfolod túl a szobát díszletekkel és nem keltesz „rendetlen” érzést ezáltal.
  • Olyan darabokat válassz, melyek a berendezési stílusodnak megfelelőek.
  • Stílusokat is ötvözhetsz, hogy ezáltal egy egyedi és energia teli látszatot adj.
  • Játssz a színekkel, ha a beltered többi része nyugalmas és semleges.

Különböző díszletek

Az otthoni kellékek minden féle formában és méretben elérhetőek. Sok ötlet elérhető a nappali díszítésének ihleteként. Választhatsz az apró díszletekből, viszont kitűnhetsz egy nagyobb tükörrel vagy egy állat fej dísszel a falon. Színekkel szeretnél kísérletezni? Akkor itt az otthoni díszek a megfelelő játékszerek! Keress egy pár réz, kék vagy zöld színű kelléket hogy dobják fel a teret és olyan érzést adjanak, mintha a helyiség „élne és szuszogna”. Ha nem tetszik az újonnan beszerzett díszlet, könnyedén változtathatsz ezen és máris megváltozik a szoba szelleme. A vidaXL egy széleskörű díszlet és kellék választékkal szolgál, hogy így te is otthonod gyönyörűvé tudd varázsolni.

Kombinálj színeket és stílusokat

Az anyagom kombinálása a beltéri díszletet érdekessé és egyedivé teszi. Pár dekor ötlet: válassz egy pár műszörme párnát, réz kosarat és stílusos üveg gyertyatartót. Egy másik trend a különböző szövetanyagokat kombinálja. Válassz egy puha, magas szőnyeget és kombináld egy kötött és tömött párnával. Nem utolsó sorban, élénk színű gyertyák beszerzése el sem maradhat! Mikor már eleged van egy féle színből és egy változásra vágysz, mindig kicserélheted színes gyertyáid egy másik stílusú és színűre és máris egy új érzetet adtál a szobának.

Mutass többet