Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Világítás

Megjelenítve: 1-48 of 952
  • ...

Ízléses világítás

Egy ház megfelelő világítás nélkül nincsen kész. Könnyedén teremthetsz egy otthonos hangulatot egy pár lámpának a segítségével. Több féle formájú és méretű lámpát találhatsz, melyek különböznek stílusban is: a moderntől a klasszikusig, mindent megtalálsz. A díszítő funkciójuk mellett rendkívül hasznosak is. Mikor családoddal egy finom vacsorát fogyasztasz, jó látni hogy mi van a tányéron, nem? A vidaXL sokféle lámpával szolgál, melyből választhatsz.

Különböző stílusú lámpák

Itt a vidaXl-bél lenyűgöző választékú lámpák közül választhatsz, melyek megfelelnek úgy a modern, mint a klasszikus otthonoknak is. A modern, állítható lámpák rakhatóak a kanapé mellé, hogy így extra fényforrással rendelkezzünk mikor olvasunk vagy mikor egy tea mellett ábrándozunk. Találsz lámpákat PhilipsLivingColors kollekcióból is. Ezek a lámpák biztosítanak arról, hogy a megfelelő színt választhasd ki a távirányítónak a segítségével. A függő lámpák remekül mutatnak egy klasszikus otthonban. Bizonyosodj meg róla, hogy megfelel majd a berendezésednek színeivel is.

Egy fény-terv kialakítása

Mikor egy új lámpát szeretnél vásárolni, rendkívül fontos hogy a megfelelő helyre tegyük ezeket és hogy a megfelelő helyet világítják meg. Előre gondold meg, hogy hova szeretnéd rakni a lámpát és hogy milyen stílusú legyen. Ezek a lámpák különbözhetnek formában és színben is, viszont fontos, hogy ha több darabot szerzel be, ezeknek találniuk kell.

Kíméld meg szemeid és válaszd a megfelelő fényintenzitást

Kiválasztottál már egy gyönyörű lámpát? Ha igen, nagyon fontos hogy a megfelelő égőkkel lásd ezeket el. Egy könyv olvasása rendkívül kimerítő lehet a szemnek, főleg nincs megfelelő világítás. Hasznos az étkező fölötti lámpa is, melyeknek erősebbnek kell lenniük, mint a házban található más lámpák.

Mutass többet