Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Padok

Megjelenítve: 1-48 of 289

Ügyes tároló és bejárati padok a vidaXL-nél

Egy elragadó pad az előszobába vagy a nappaliba, nem csak esztétikailag hívogató, de egy extra tároló hellyel, vagy mikor vendégei érkeznek egy extra ülőfelülettel is szolgál. A vidaXL széleskörű bejárati pad választékkal szolgál, amelyből kényelmesen válogathatsz. Kis méretű, fából készült daraboktól színes darabokig, tárolóstól bejárati padig: a vidaXL rendelkezik mindenki számára a megfelelő darabbal!

A belteréhez megfelelő padok

A padok ideálisak arra, ha gyorsan extra ülőhelyet szeretnél létrehozni. Helyezd őket a konyhába, a nappaliba, a hálóba vagy akár az előszobába. Egy pár aranyos párnával, a bejárati helyiségednek egy új „vibe”-ot adhatsz. Könnyedén várakozója hozzáadása lehet és remekül fog szolgálni mikor egy vendég után extra ülőhely szükségeltetik. E padok további remek tároló szereppel is rendelkeznek. Egyszerűen csak nyissa fel a tetejét vagy húzza ki aranyos kisár fiókját, tömje meg játékokkal, párnákkal vagy ágyneművel és csukja vissza a fedelét.

A megfelelő bejárati pad választása

Mikor egy pad után keresgélsz, egy pár hasznos tippet szeretnénk adni neked, hogy ezeket figyelembe vedd. Előre is, mire szeretnéd használni? Extra ülőfelületre, tároló helyiségre vagy mindkettő? Ezek után, milyen színűt vagy stílusút szeretnél? Egy szövet kárpitozott jól mutat egy nyugalmas beltéri stílushoz. Mikor színesebb bútorzattal rendelkezel, jobb lesz ha egy fehéret választasz. Utolsó tippként, vedd figyelembe a méreteket, hogy így előre tudd hova fogok helyezni.

A vidaXL-nél rengeteg, ahonnan választani lehet

Mindegy, ha csak egy aranyos pad után is keresgélsz, hogy nappalid látszatát egészítsd ki, a vidaXL mindennel rendelkezik! Ezek mellett, termékeink rendkívül versenyképes árakkal rendelkeznek, így belterének egy új látszatot adhat anélkül, hogy ezt pénztárcája megérezné!

Mutass többet