Böngéssze végig az összes vidaXL kuponkódok ezen az oldalon, és részesüljön kedvezményben minden egyes vásárláskor!

Vásároljon napozóágyat, és 10% kedvezményt kap a párnákra

kód: NYAR

Továbbkeyboard_arrow_right

Élvezzen 5% kedvezményt a legalább 179,455 Ft értékben vásárolt kerítésekre

kód: NYAR

Továbbkeyboard_arrow_right

Rengeteg termék 10% kedvezménnyel, havonta frissítve

kód: AJANLATOK01

Továbbkeyboard_arrow_right

Hamarosan

Hamarosan

Hamarosan

vidaXL kuponkódok és egyedülálló ajánlatok

A vidaXL-nél nagyra értékeljük a jó árakat. Kísérje figyelemmel a vidaXL kuponkódokat, amelyek ezen az oldalon találhatóak meg, hogy az egyébként is alacsony árak még vonzóbbá váljanak. A kuponkódok és a termékek rendszeresen frissítve vannak. Így mindig kedvezményben részesülhet, legyen szó például bútorokról, rendezvénysátrakról, kerítésekről vagy akár sportcikkekről. Fekete Pénteken is érdemes meglátogatni ezt az oldalt, hiszen itt megtalálja az összes kódot!

A vidaXL-nél a kiszállítás mindig ingyenes – függetlenül attól, hogy egy apró kiegészítőt vásárol az otthonához, egy hatalmas kerti bútorgarnitúrát vagy egy edzőbiciklit.

Hogyan lehet felhasználni egy vidaXL kuponkódot?

A vidaXL kuponkód használata nagyon egyszerű. Csak adja hozzá a kódot a kosárban található kuponkód mezőhöz, és a kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül a végső összegben. Feltétlenül olvassa el a kód feltételeit, így majd tudhatja, hogy alkalmazható-e vagy sem a rendelésnél!

1500 Ft kedvezményt kap, ha feliratkozik hírlevelünkre

Üdvözlő ajándékként, amikor feliratkozik hírlevelünkre, 1500 Ft kedvezményt fog kapni a rendelésére. Előfizetőként elsőként fogja megtudni, ha vannak új vidaXL kuponkódok, ajánlatok, vagy új termékek. Rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önt a fejleményekről, tehát nem fog lemaradni a legfrissebb hírekről és trendekről, az akciókról és a kínálatunkban megjelenő új termékekről.