vidaXL kuponkódok

Takarítson meg pénzt az oldalon található vidaXL kuponkódokkal. Ne feledkezzen meg feliratkozni hírlevelünkre, és ellenőrizze napi és heti ajánlatainkat további remek kedvezményekért.

Kellemes vásárlást!

 

10% kedvezményt kap a bútorokra és dekorációkra 2 termék vásárlása esetén>

kód: ELADAS10

 

*Az ELADAS10 kuponkód használatával 10% kedvezményt kap legalább 2 termék vásárlása esetén, minimális rendelési érték nélkül.

A kód más kedvezménnyel nem vonható össze.

2022.1-12

2022.2-8

vidaXL kuponkódok és egyedülálló ajánlatok

A vidaXL-nél nagyra értékeljük a jó árakat. Kísérje figyelemmel a vidaXL kuponkódokat, amelyek ezen az oldalon találhatóak meg, hogy az egyébként is alacsony árak még vonzóbbá váljanak. Az utalványkódok rendszeresen frissítve vannak. Ily módon bizonyosodunk meg arról, hogy Ön a legalacsonyabb áron tudja megvásárolni különféle termékeinket, legyen az például bútor, rendezvény sátor, kerítés vagy akár sportcikk. Ne felejtse el megtekinteni ezt az oldalt Black Friday is, mivel itt megtalálja az összes megfelelő kuponkódot!

A vidaXL-nél a szállítás mindig ingyenes - függetlenül attól, hogy egy apró kiegészítőt vásárol otthona számára, vagy egy hatalmas kerti bútorkészletet vagy edzőbiciklit.

Hogyan kell használni a vidaXL kuponkódot?

A vidaXL utalványkód használata nagyon egyszerű. Csak adja hozzá a kódot a kosárban található kuponkód mezőhöz, és a kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül a teljes összeg után. Ne felejtse el elolvasni a kód feltételeit, így majd tudhatja, hogy alkalmazható-e vagy sem a rendelésnél!

1500 Ft kedvezményt kap, ha feliratkozik hírlevelünkre

Üdvözlő ajándékként, amikor feliratkozik hírlevelünkre, 1500 Ft kedvezményt fog kapni a rendelésére. Ha feliratkozik hírlevelünkre, elsőként fogja megtudni, ha vannak-e új vidaXL kuponkódok, ajánlatok, vagy új termékek. Rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önt a fejleményekről, tehát nem fog lemaradni a legfrissebb hírekről és trendekről, az akciókról és a kínálatunkban megjelenő új termékekről.

A vidaXL napi és heti ajánlatai

Minden termékünk különös figyelmet érdemel. Emiatt napi ajánlataink között megtalál mindent a beltéri és kültéri bútoroktól kezdve a sportcikkeken és játékokon át a szerszámokig. A napi ajánlatok esetében fontos, hogy gyorsan cselekedjen, mivel ezek csak 24 órán át érvényesek. Végül, de nem utolsó sorban, a vidaXL-en heti ajánlatokkal is találkozhat. Ezek, amint már sejti, egész héten elérhetőek. Ha további ajánlatok is érdeklik, akkor böngéssze végig rendkívüli akciós oldalunkat.