Használja az AKCIO-XL promóciós kódot, és élvezze a folyamatos, akár -10%-os akciókat különféle termékekre, például: 10% kedvezmény 2 kültéri lámpa vagy 2 állatketrec vásárlásakor; 10% kedvezmény a napozóágyra kerti bútorgarnitúra és napozóágy vásárlásakor; 2 növénytartó esetén 5%, 3 növénytartó esetén 10% kedvezmény; 10% kedvezmény a fa kültéri székekre fa kerti asztal vásárlásakor; 10% kedvezmény a rendezvénysátrakra és a rendezvénysátor huzatokra; 2 db kerítésre 5%, 3 db-ra 10% kedvezmény jár. Az akció 2023. március 1-től 2023. augusztus 31-ig csak a promóciós oldalakon szereplő termékekre érvényes, minimális rendelési érték nélkül.

A felkínált kedvezmény a webáruház tényleges eladási árából kerül levonásra. Az eladási ár nem a termékek múltbeli árán alapul. Eladási áraink idővel a készletszint, az árfolyam, és a gazdaság függvényében változhatnak.

Kerti lámpák: -10% 2 db

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

2 állatketrec esetén 10% kedvezmény

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

-10% a napozóágyak árából kerti bútorgarnitúra vásárlásakor

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

-5% 2 növénytartóra és -10% 3-ra

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

-10% a fa székekre asztal vásárlásakor

kód: AKCIO-XL

Vásároljon mostkeyboard_arrow_right

-10% 2 rendezvény sátor kellékre

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

-5% 2 kerítésre és -10% 3-ra

kód: AKCIO-XL

Vásároljon most keyboard_arrow_right

A legjobb ajánlatok 10% kedvezménnyel a vidaXL-nél

kód: AJANLATOK01

Vásároljon most keyboard_arrow_right

vidaXL kuponkódok és egyedülálló ajánlatok

A vidaXL-nél nagyra értékeljük a jó árakat. Kísérje figyelemmel a vidaXL kuponkódokat, amelyek ezen az oldalon találhatóak meg, hogy az egyébként is alacsony árak még vonzóbbá váljanak. A kuponkódok és a termékek rendszeresen frissítve vannak. Így mindig kedvezményben részesülhet, legyen szó például bútorokról, rendezvénysátrakról, kerítésekről vagy akár sportcikkekről. Fekete Pénteken is érdemes meglátogatni ezt az oldalt, hiszen itt megtalálja az összes kódot!

A vidaXL-nél a kiszállítás mindig ingyenes – függetlenül attól, hogy egy apró kiegészítőt vásárol az otthonához, egy hatalmas kerti bútorgarnitúrát vagy egy edzőbiciklit.

Hogyan lehet felhasználni egy vidaXL kuponkódot?

A vidaXL kuponkód használata nagyon egyszerű. Csak adja hozzá a kódot a kosárban található kuponkód mezőhöz, és a kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül a végső összegben. Feltétlenül olvassa el a kód feltételeit, így majd tudhatja, hogy alkalmazható-e vagy sem a rendelésnél!

1500 Ft kedvezményt kap, ha feliratkozik hírlevelünkre

Üdvözlő ajándékként, amikor feliratkozik hírlevelünkre, 1500 Ft kedvezményt fog kapni a rendelésére. Előfizetőként elsőként fogja megtudni, ha vannak új vidaXL kuponkódok, ajánlatok, vagy új termékek. Rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önt a fejleményekről, tehát nem fog lemaradni a legfrissebb hírekről és trendekről, az akciókról és a kínálatunkban megjelenő új termékekről.