A vidaXL több mint 10 éves, határokon átnyúló e-kereskedelemi tapasztalattal rendelkezik. Gyors és erőfeszítés mentes lehetőséget kínál neked az eladások növeléséhez. Jelentkezz a Affiliate programunkhoz és részesedj ajánlatainkból még ma!

Legjobb ajánlatainkkal segítünk neked a növekedésben és az új ügyfelek vonzásában. Hozzáférésed lesz a termék FEED-ünkhöz, kuponjainkhoz és más marketing anyagunkhoz. Kapcsolatba fogsz állni a fiókkezelőddel és együtt új ajánlatokat dolgozhattok ki, melyek majd megfelelnek elvárásaidnak. 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A vidaXL-lel már szinte 3 éve dolgozunk együtt mint társult leányvállalat és ők mindig a top partnereink közt voltak. A vidaXL mindig nyitott az új ötletekre, hogy így együttműködésünkből mindig a legjobban tudjuk magunkénak”

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Jelentkezés: 

jelentkezz Affiliate programunkhoz és a vidaXL átnézi jelentkezői lapod a következő munkanapon.

 

2. Join country programs

válassz ki egy országos programot, amelyben értékesíteni szeretnél.

 

3. Válaszd ki az ajánlatot:

Válaszd ki az ajánlatot és használd a marketing anyagunkat a te weboldaladon

 

4. Hozz létre konvertálókat:

Ha egy kattintás a te oldaladról a mi webshopunkra érkezik jutalékban részesülsz. Utolsó kattintás tulajdonítót használunk

 

5. Emelkedj szintet!

Minél több konverziót generálsz, annál nagyobb a részesedési szinted! 3 különböző részesedési szintet biztosítunk: bronz, ezüst és arany

 

6. Keress pénzt:

A részesedésed hónaponta egyszer kerül kifizetésre, mikor 25 Eurót értél el

 

Korlátozások:

Kérjük vedd figyelembe, hogy ellenőrizzük weboldaladot annak érdekében, hogy meg tudjuk állapítani, kritériumainknak megfelel-e vagy sem, mivel Affiliate programunkban egy pár korlátozással rendelkezünk. Például, tilos a kattintás szimuláció szoftver használata. Sőt mi több, rasszista, pornógráfia, erőszakos, gyűlölet vagy bűnügyi jellegű tartalom nincs engedélyezve a Affiliate programunkban. Kérjük olvasd el Korlátozásainkat, hol láthatod a teljes listát, így megbizonyosodván arról, hogy weboldalad megfelel a kitűzéseknek. 

 
 

Használd ki ajánlatainkat és vonzz új ügyfeleket vagy hozd létre fiókkezelőddel a saját ajánlataidat. Profitálj a dinamikus részesedési modellünkkel és keress könnyen pénzt!