Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak

Kerti bútor

Megjelenítve: 1-48 of 2205
  • ...

Érezze jól magát a szabadban vidaXL kerti bútorral  

A vidaXL az otthoni és kerti termékek széles választékáról híres, amelyek között a kerti bútor is szerepel. Számos márkanév és kevésbé ismert márka mellet, rengetek saját vidaXL márkás terméket is megtalál. Az évek során a kerti bútorok optimalizálva lettek, sokkal kényelmesebbé téve őket, több opcióval és funkcióval kiegészítve. A vidaXL-nél tényleg mindent megtalál: teljes társalgó készleteket, kerti asztalokat (székkel vagy szék nélkül), napozóágyakat, vagy különálló székeket. És mivel nem rendelkezik mindenki tágas hellyel, ezek sokféle változatát hoztuk létre. Erkélyekre vagy kisebb kertekbe elhelyezhet egy bisztró szettet vagy egy időtlen megjelenésű fa kerti bútorgarnitúrát, és egy nagy kertben társalgó készleteink vagy kerti szettjeink garantáltan rendkívüli kiegészítők lesznek. Igyekszünk minden egyes ügyfelünkre gondolni!    

Kerti bútor vásárlás online  

Elöregedett kerti garnitúrája? Akkor talán Ön is már újat keresne. Akár a belső terére gondolva, vagy a kültéri bútorokra, minden évben a legújabb trendek várják Önt. Ha kerti bútort szeretne vásárolni néhány dolgot számitásba kell venni. Felesleges tippnek tűnhet, de egy mutatós társalgó készlet méretei nem hiába vannak feltüntetve. Imádjuk a ,,Merj nagyot álmodni! ” mottót, viszont ha egy bizonyos darab nem passzol kis kertjéhez, jobban tenné, ha inkább egy gyönyörű rattan kerti szettet választana két székkel, vagy egy hangulatos bisztró szettet, amely tökéletes lesz egy kettesben eltöltött romantikus vacsorához. Amikor online vásárol, rendkívül fontos megfigyelni a termék leírását, annak érdekében, hogy ne pazarolja pénzét és idejét. A vidaXL-től egyszerűen rendelhet kerti bútort: teljesen ingyenes szállítást és visszatérítést biztosítunk!    

Vessen egy pillantást eladó kerti bútorjainkra  

Egy új kerti szett megvásárlása egy igen nagy kiadást jelenthet. Emiatt számos kerti bútort talál a vidaXL-en. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli, hogy egy kényelmes széken pihenhessen kertjében. Ugye, nincs annál jobb, mint a saját társalgó készleteden pihenni az első meleg tavaszi napon vagy egy forró nyári délutánon?   Vásároljon jó áron dizájnos kerti bútort Külső tere berendezésekor jó egy bizonyos stílust követni. A vidéki, romantikus vagy modern és elegáns kialakítású bútorokat kedveli? Választékunkban rengeteg luxus dizájnú kerti bútor található, mint például nagy társalgó készleteink. Ezek a szettek kiváló minőségű anyagokból készültek, mint például a rattan, vesszőfonás, polyrattan, fa vagy alumínium. Így sok éven át fogják Önt szolgálni! Sok társalgó készlet különálló részekből áll, szóval, ha kissé átszeretné rendezni a dolgokat, új beállítást hozhat létre, új megjelenéssel ruházva fel kertjét.

Mutass többet