24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Műszaki

Megjelenítve: 1-48 of 3857
  • ...

Szerszám minden ezermester számára

A vidaXL egyik fő erőssége a széleskörű termékválasztékban rejlik. Találsz bútort, sportkellékeket és szerszámokat is. Akár egy szakember akár  egy kezdő ezermester lennél – áruházunkban mindkét személy számára szolgál termékekkel. Barkácsboltokban sokszor rendesen megfizetjük a speciális szerszámok árát.  Azonban, a vidaXL azon van, hogy remek szerszámokat kínáljon remek árakon. Saját márkás vidaXL termékeket kívül sok más ismert márkát is megtalálhatsz, mint Irwin, Toolpack, Brennenstuhl és ProPlus.

Különböző szerszámok és kellékek

A vidaXL-nél különböző szerszámokat és kellékeket kaphat, mint például ablakok, fali panelek és ajtó kellékek. Villanyszerelő számára is szolgálunk szerszámokkal, vagy ha a kerted szeretnéd elhatárolni a kíváncsi szemekből, arra is szolgálunk megoldással. Mivel ki tudunk szolgálni úgy szakembert, mint kezdő ezermestert, online áruházunkban bármit megtalálhat. Széleskörű termékekkel próbálunk szolgálni, hogy így minden ezermesternek a segítségére legyünk!

Lesd meg szerszámaink az árverezésen és más ajánlatainkban

A jó üzlet mindenkit boldoggá tesz. Ezért fogsz tudni nálunk árverezni, és ezért fogsz nálunk napi és heti ajánlatokat találni. Less be áruházunkba és talán itt megtalálod azt a szerszámot, amire szükséged van. Siess, hogy szert tégy a legjobb ajánlatra!

Mutass többet