Hogyan működnek az árverések?

Hogyan vehetek részt az árverésen?
Hogy részt vehessen az árverésen be kell lépnie a felhasználói fiókjába és rendelkeznie kell egy becenévvel. Ha már van felhasználói fiókja, de nem választott magának egy becenevet, az első Ön által adott tét megtörténtekor a rendszer kérni fogja, hogy adjon meg egy becenevet.

Árverés becenevek
A beceneve akkor fog megjelenni, mikor egy termékre ajánlatot tesz. Árveréses beceneve az ajánlattevői előzményeknél lesz közzétéve. Ez elérhető az “Ajánlatot teszek” gomb alatti linkre kattintva, mely az ajánlatok számát mutatja.

Visszavonhatom vagy megszűntethetem a licitem?
Mikor a vidaXL-en licitál, egy licitáló szerződés lép érvénybe. Viszont lehetséges hogy egy licitet visszavonjon a licitálás lezárta előtt, de csak kivételes körülmények közt. 

Kivételes körülmények;

  • Hibát követett el, mikor ajánlatát tette fel pl : 1.500 Ft helyett 150.000 Ft-t írt be.
  • A termékleírás gyökeresen megváltozott a licitálás után.

Licitáló szabály

  • Csak új termékek
  • Ingyenes szállítás és Ingyenes visszaküldés
  • Nincs extra licit díj
  • Aukciók 300 Ft-tól kezdődően

Megnyertem egy árverést
Menjen a bevásárlókosarába, és vásárolja meg a megnyert terméket. 3 napon belül véglegesítenie kell a megrendelést.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazt a terméket csak akkor vásárolhatja meg, ha befejezte a megnyert aukció tranzakcióját.

Megnyertem egy árverést, de nem szeretném megvásárolni a terméket
A vidaXL-en történt licit vagy vásárlás szerződésnek minősül, így Ön köteles a terméket megvásárolni. Viszont ha úgy érzi, hogy nyomós oka van arra, hogy ne vásárolja meg a terméket, felveheti velünk a kapcsolatot és elmagyarázhatja helyzetét.
Abban az esetben, ha nem értünk egyet a tranzakció megszüntetésével, egy nem fizetett termék lesz feljegyezve a felhasználói fiókjában. Ha több nem fizetett terméket jegyzünk fel, felhasználói fiókja meg lesz szüntetve meg lesz szűntetve.

 


 Csatolás(ok)

Általános árverési feltételek