Hogyan működnek az árverések?

Hogyan vehetek részt az árverésen?
Hogy részt vehessen az árverésen be kell lépnie a felhasználói fiókjába és rendelkeznie kell egy becenévvel. Ha már van felhasználói fiókja, de nem választott magának egy becenevet, az első Ön által adott tét megtörténtekor a rendszer kérni fogja, hogy adjon meg egy becenevet.

Árverés becenevek
Beceneve akkor fog megjelenni, mikor egy termékre ajánlatot tesz. Árveréses beceneve ajánlat tévői előzményeknél lesz közzétéve. Ezt elérheti az “Ajánlatot teszek” gomb alatti linkre való kattintásával, mely az ajánlatok számát mutatja.

Visszavonhatom vagy megszűntethetem licitem?
Mikor a vidaXL-en licitál, egy licitező szerződésbe lép. Viszont lehetséges hogy egy licitet visszavonjon a licitezés lezárta előtt, de csak kivételes körülmények közt. 

Kivételes körülmények;

  • Hibát követett el, mikor ajánlatát tette fel pl : 1.500 Ft helyett 150.000 Ft-t írt be.
  • A termékleírás gyökeresen megváltozott a licit ajánlata után.

Licitező szabály

  • Csak új cikkek
  • Ingyenes szállítás és Ingyenes visszaküldés
  • Nincs extra licit díj
  • Aukciók 300 Ft-tól kezdődően

Megnyertem egy árverést
Menjen a bevásárlókosarába, és vásárolja meg a megnyert terméket. 3 napon belül véglegesítenie kell a megrendelést.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazt a terméket csak akkor vásárolhatja meg, ha befejezte a megnyert aukció tranzakcióját.

Megnyertem egy árverést, de nem szeretném megvásárolni a terméket
A vidaXL-en történt licit vagy vásárlás szerződésnek minősül, így Ön köteles hogy a terméket megvásárolja. Viszont ha úgy érzi, hogy nyomós oka van arra, hogy ne vásárolja meg a terméket, felveheti velünk a kapcsolatot és elmagyarázhatja helyzetét.
Abban az esetben, ha nem értünk egyet a tranzakció megszüntetésével, egy nem fizetett termék lesz feljegyezve felhasználójára. Ha több nem fizetett terméket jegyzünk fel, felhasználója meg lesz szűntetve.

 


 Csatolás(ok)

Általános árverezési feltételek