Téli Kiárusítás

Üdvözöljük a vidaXL téli kiárusításán! Használja ki az év legjobb bútor- és lakberendezési cikk ajánlatait. Mindannyian tudjuk, hogy az újév kezdete a tökéletes alkalom az otthonunk felújítására. Ha kiszemezett már valamit, de nem volt lehetősége megvásárolni, akkor itt az ideje! Év végi bútorkiárusításunk rengeteg fantasztikus ajánlatból áll, amelyek minden stílushoz tartalmaznak termékeket.

A több hétig tartó online téli kiárusítás segít felfrissíteni otthonát. A téli kiárusítás célja, hogy a legjobb berendezési megoldásokat kínálja otthona és kertje számára. Karácsony utáni akcióink lehetőséget adnak a vidaXL legkeresettebb termékeinek kedvezményes megvásárlására. Ráadásul ezekre a szezonális akciókra éppen megfelelő időben kerül sor. Minden helyiségbe kínálunk gondosan összeválogatott bútorokat, minden lakberendezési stílushoz.

Karácsony utáni akciók

Számítson karácsony utáni kiárusításainkra az újévben – új lakberendezési tervek. Stílusos ajánlatok keretén belül vásárolhatja meg a vidaXL termékeket! Keressen elragadó lakberendezési tárgyakat az éves téli kiárusítás alkalmával, és dobja fel a teret. A karácsony utáni akciós oldalon elérhető összes termék a legújabb lakberendezési trendeket követi. Különböző modellekben és kivitelben kaphatók, hogy minden belső stílushoz illeszkedjenek. Kezdje újévi lakberendezési projektjét a vidaXL téli kiárusításával, és tervezze meg álmai otthonát!

A vidaXL-nél kevesebbért is élvezheti. Éppen ezért év végi akcióink mellett folyamatos ajánlatokat is kínálunk. Feltétlenül iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről a téli akciós termékekről és a szezonális akciók promóciós kódjairól. Itt kuponkódokat is fog találni az akciós termékek széles választékához, amelyek folyamatosan frissülnek.

A legjobb kedvezmények vidaXL bútorokra és lakberendezési tárgyakra

Kezdje az újévet egy új otthonnal! A januári bútorértékesítés célja, hogy segítsen megtalálni a legjobb ajánlatokat kedvenc vidaXL termékeihez. Az éves téli kiárusításon a legkelendőbb termékeink mellett lakberendezési tárgyak és bútorok is szerepelnek. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként téli kiárusításunkról, a legújabb kedvezményekről és promóciós kódokról!

Ezenkívül a vidaXL a legjobb hely az egész évben ismétlődő ajánlatok keresésére. Havonta frissítve, promóciós kódokkal mutatjuk be az új kedvezményes termékeket. Az értékes kedvezmények mellett visszatérő ajánlataink széles termékskálát tartalmaznak. Fedezze fel a divatos beltéri- és kerti bútorokat, kertészeti kiegészítőket, játékokat, társasjátékokat, vagy akár a kisállat kellékeket.