Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (636)

Asztali és bárszékek

Megjelenítve: 1-48 of 636
  • ...

Színes és olcsó bárszékek vásárlása

A vidaXL olcsó bár zsámoly választéka ideális azok számára, akik nem egy szokványos étkezőasztallal, hanem bárasztallal rendelkeznek. A bár zsámolyok általában abban különböznek az átlagos zsámolyoktól, hogy háttámlával lettek ellátva. Ezáltal ugyanolyan kényelmesek lehetnek, mint az átlagos étkezőszékek! A vidaXL kínálatában számos különféle élénk színű bárszéket és bár zsámolyt talál, háttámlával és karfával, vagy háttámla és karfa nélkül. Ha szabad lakberendezési tervvel rendelkezik, az étkezőszékek fontos szerepet töltenek be nappalija felszerelésében. Szóval válasszon egy olyan stílust, ami talál a már meglévő bútorzatával.

Kényelmes bárszékek bármilyen belső térhez 

A vidaXL a tökéletes hely, ha olyan olcsó bárszékeket keres, amelyek illeszkedni fognak bármilyen belső térhez. A színek széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja majd a neki megfelelő széket. Annak érdekében, hogy reggelijét, ebédjét vagy vacsoráját teljes mértékben kiélvezhesse, a vidaXL számos kényelmes bárszéket kínál háttámlával és/vagy karfával. A bárszékek nagyrészéhez lábtartó tartozik az extra kényelem érdekébe. Az anyag kiválasztásakor is rengeteg lehetőség közül választhat. Gondoljon az okos-textilre, műbőrre vagy a fából készült bárszékekre. A bárszékek mellett, a vidaXL teljes bárkészleteket is kínál asztallal és székekkel.

Divatos ipari stílusú bárszékek

A hosszú belső bárról való leírás után, lehet, hogy nagy lakosztályokra gondol, vagy nagy nappalikra konyhaszigettel és bárral a közepén. A vidaXL-nél széles választékban talál ipari stílusú bárszékeket. Az acél és a fa vagy bőr kombinációja különlegesebbé teszi ezt a stílust.  A vidaXL kollekciók igazán figyelemre méltó darabokat tartalmaznak. Mit szólna egy valódi ázsiai moped alkatrészekből készült bárszékhez?

Extra ülőhelyek a vendégek számára

Vendégeket vár a vacsorához vagy partit szervez? Egy bárszék könnyen előkapható. Nem számít, hogy egyesek a kanapén ülnek mások meg egyéb széken, annak köszönhetően, hogy székeink nagyrésze állítható magasságú, minden vendég ugyanazon a szinten ülhet.

Vásároljon egy széket vagy egy teljes szettet

Egy bárszék szett hasznos, ha bárasztallal rendelkezik. Ha szüksége van székekre ahhoz, hogy a pulthoz vagy egy kis asztalhoz tudjon ülni, választhat egy különálló széket vagy egy két darabos szettet. Végtelen lehetőségeket kínálunk :)

Mutass többet