24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (296)
Kerti bútor  (296)

Kerti asztalok

Megjelenítve: 1-48 of 296

Kiváló minőségű kerti asztalok olcsón  

Egy jó minőségű kerti asztal kihagyhatatlan eszköz a kertből. Különösen akkor, ha megérkezett a nyár és több időt szeretne a szabadban tölteni. Itt jön képbe kényelmes kültéri bútorunk, beleértve az olcsó kerti asztalainkat is. Tökéletesek egy kellemes kültéri étkezéshez vagy csak egyszerűen pihenéshez. Rendkívül alkalmasak kerti partikhoz is! A vidaXL-nél nagyszerű választékban kínálunk kerti asztalokat. Nem csak tágas kertbe találó, hanem kis városi kertbe és erkélyre is talál majd tökéletes kültéri asztalt. Minden kültéri bútorunk különböző stílusban áll rendelkezésére, feldobva így a kívánt módon kültéri dekorációját.    

Különálló kerti asztal vásárlás

Ha nem egy teljes kültéri bútor szettet keres, a vidaXL-en találni fog különálló kerti asztalt vagy különálló kerti széket. Szabadon alakíthatja és állíthatja őket, létrehozva saját különleges szettjét. A vidaXL asztalok különféle anyagokból készültek és különféle stílusúak. Egy beton asztal, például, remekül fog mutatni egy modern geometrikus kertben. Egy kerek mozaik asztal, hozzáillő székekkel vagy anélkül, romantikus hangulattal fogja megtölteni kertjét. Más szóval, a választott kerti bútor befojasolni fogja kertje hangulatát. Más gyakran választott anyag a kerti asztalok terén a rattan és a fa.    

Különböző formájú kerti asztalok  

Ha téglalap alakú, négyzet alakú, vagy akár kerek kerti asztalt keres, a vidaXL-nél mindent megtalál. Egy kerek kültéri asztal ideális, ha az asztal körül ülők közül mindenkivel szeretne beszélgetni. Állítson össze bármilyen formájú asztalt találó vagy eltérő stílusú kerti székekkel. Az összes vidaXL asztal alacsony áron kapható meg. Ráadásul a szállítás ingyenes, függetlenül vásárolt termékek méretétől.    

Bármilyen rendezvényre alkalmas asztalok

Bármilyen helyzetről is lenne szó, a kerti asztalok rendkívül hasznosak. Asztal nélkül például kempingtúrára sem mehet el. Ezért a vidaXL különálló kültéri asztalokat is kínál, amelyek tökéletesek igazi természet rajongók számára. Az asztalok könnyűsúlyúak, összecsukhatók és állítható magasságúak, így könnyen hordozhatók. Olyan kerti asztalokkal is rendelkezünk, amelyek kisebb helységekbe találók. Erkély asztalaink a korláthoz rögzíthetők és használaton kívül összecsukhatók.

Mutass többet