Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (269)
Székek  (269)

Masszázsfotelek

Megjelenítve: 1-48 of 269

 

Vásároljon egy mutatós és kényelmes masszírozó fotelt

Hogyha gyakran tapasztal izomfájdalmakat a masszírozó fotel lesz kedvenc bútordarabja. Egy saját masszírozó fotel luxuscikknek tűnhet, amire nem igazán van szüksége. Valószínűleg egy nagyméretű, masszív, nem túlságosan stílusos megjelenésű fotelre gondol rengeteg gombbal. De a vidaXL-nél széles választékban talál különböző színű és stílusú elektromos masszázsfoteleket lábtartóval vagy anélkül. Műbőr vagy textil kárpitozásúak és egy könnyen kezelhető távirányitóval rendelkeznek. Válassza ki a kívánt funkciót és kezdődhet a lazítás!

A megfelelő masszázsfotel kiválasztása

Fontos, hogy olyan elektromos masszázsfotelt válasszon, amelyik megfelel az Ön igényeinek. A különböző intenzitású és masszázspontokkal ellátott masszázsfotelek mellett beépített fűtéssel ellátott darabok is találhatók. A hő segít az izomfeszültség csökkentésében. Egy másik lényeges tényező a masszázsfotel vásárlásakor, hogy mennyire kényelmes Önnek ülni benne. Az egyik hozzájáruló tényező, például, az ülésmélység. Leengedett lábtartóval, mindkét lábának érnie kell a földet. Gyakran állítható a masszázsfotel háttámlája, de kényelmesnek kell lennie ülő helyzetben is. A vidaXL különböző masszírozó beállításokkal ellátott masszázsfotelekkel is rendelkezik.

Masszázsfotelek különböző kivitelezésben

A vidaXL-nél különböző kivitelezésben találhatók masszázsfotelek. Választhat egy vödör stílusú üléssel vagy karfával ellátott fotelt, egy mutatós Chesterfield-stílusú széket vagy egy társalgót. Az extra kényelem érdekébe, egyes fotelek lábtartóval lettek ellátva. Ily módon lehet a legkényesebben tévét nézni. Otthoni irodával rendelkezik, vagy több kényelemre vágyik munka közben? Akkor nézze meg a masszázsfunkcióval rendelkező irodai székeinket.

 

Mutass többet