Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak

Összecsukható asztalok

Vásároljon egy könnyen kezelhető összecsukható asztalt a vidaXL-től

Ha nem rendelkezik rengeteg hellyel vagy nincs szüksége folyamatosan egy asztalra a szobában, egy összecsukható asztal lesz a tökéletes megoldás. Ezek az asztalok könnyen összecsukhatók és félre rakhatók, ezáltal sok helyet takarítva meg. A vidaXL kínálatában található úgy beltéri, mint kültéri használatra alkalmas összecsukható asztal. Választékunkból nem hiányoznak az összecsukható tapétázóasztalok sem. És mivel tudjuk, hogy senki sem fog folyamatosan tapétázni, jól fog egy olyan darab, amit könnyen elrakhat, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

 

Összecsukható asztalok kis helyekre

Kisebb szobába praktikusabb egy olyan asztalt helyezni, ami könnyen összecsukható. Ha az étkezőasztalt napközben félre lehet tenni, több helyünk lesz különböző tevékenységek elvégzésére vagy több helyük lesz a gyerekeknek játszani. Ugyanez érvényes egy kisebb kertben lévő összecsukható asztalra. Ha kint szeretne ülni vagy étkezni, az ilyen típusú asztal könnyen összeszerelhető. Félre rakva viszont nem foglal sok helyet, tehát könnyen tárolható például a garázsban használaton kívül. Ez egyaránt érvényes a tapétázóasztalokra is.

 

Összecsukható asztalok kültéri és beltéri használatra

Az összecsukható asztalok hasznosak lehetnek úgy kültéri, mint beltéri használat esetén. Egy összecsukható kerti bútorgarnitúra rendkívül előnyös, mert könnyen félre rakható, ha véget ért a nyár. És tároláskor sem foglal rengeteg helyet. Az összecsukható kisasztalok szintén nagyon praktikusak. Abban az esetben, ha sok vendég érkezik, vagy extra helyre lenne szüksége a rágcsálni valóknak, könnyen felállítható egy extra kisasztal. Böngéssze végig a vidaXL asztalokat és válassza ki kedvencét.

Mutass többet