Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

Íróasztalok

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Hoppá, sajnos az a termék, amit keres, jelenleg elfogyott. Hasonló termékeket itt találhat.

Hozd létre a megfelelő munka oázist a megfelelő asztallal

Egy irodai vagy otthoni munka oázis meg kell felelnie egy pár fontos kritériumnak. Elegendő helyed kell legyen az asztal számára, egy kényelmes széknek is jelen kell lennie és annyi szekrénykéd kell legyen, amennyire szükséged van. Mikor már kényelmesen ülsz, az esély, hogy produktív leszel, már indulásból nagyobb. Itt a vidaXL-nél egy fantasztikus választékú otthoni irodai asztallal rendelkezünk, gyerek asztalok mellett, melyek tökéletesen megfelelnek minden szobának.

Számítógép asztal

A hagyományos, asztallapos számítógép asztalok mellett, mely talán egy-két fiókot is tartalmaz, különböző speciális számítógép asztalokat találhatsz itt, a vidaXL-nél. Ezek az asztalok terebélyes asztallappal és kihúzható billentyűzet tartóval ellátottak. Mivel az asztallap extra széles, elegendő helyed lesz a sok papírnak és más dolgaidnak.

Válassz egy megfelelő asztalt

Ha egy új asztal után keresgélsz, egy pár fontos dolgot figyelembe kell vegyél. Milyen célra lesz az asztal legtöbbet használva? Ha egy számítógépet vagy laptopot szeretnél az asztalra helyezni, elegendő hellyel kell rendelkezned papírok és irodai eszközök számára. Az asztal befér a szobába? Ha egy nagyobb asztalt keresel, de nincs elég hely az asztal lábainak, egy sarok-asztal lesz a megfelelő választás. Állítsd be helyesen az asztalt. A helyes testtartás is rendkívül fontos, egy egészséges hát megörzéséhez.

További tároló helység fiókos szekrénnyel

Egy kis tároló helyre lenne szükséged az irodában? Egy kisebb fiókos szekrény az asztal alatt egy hasznos megoldás lehet. Ez helyet spórol és minden fontos iratot rendben tart és kéz alatt is lesznek. Bizonyosodj meg róla hogy megméret a szekrény magasságát, megnézed anyagát és kiválasztod a megfelelő színét. Találsz nálunk fiókos szekrénnyel ellátott asztalokat is!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

Termékek vásáron

Uj érkezések és divatok

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

A vidaXL tiszteletben tartja a magánéletét
*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken