Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Konyha- és étkezőasztalok

Megjelenítve: 1-48 of 575
  • ...

Étkezőasztalt keres? Böngéssze végig a vidaXL választékát

Ha nagycsaláddal vagy csak egyszerűen egy tágas nappalival rendelkezik, egy nagyméretű étkezőasztal tökéletes lehet. Az étkezőasztal általában az ebédlő középpontjában szokott lenni. Az a hely, ahol mindenki összegyűl egy kellemes étkezés vagy beszélgetés alkalmával. A vidaXL különböző anyagokból készült asztalokat és étkezőasztalokat kínál: a fa és fém kombinációtól kezdve az üveg asztallapos dizájnig mindent megtalál. A vidaXL kiváló minőségű bár zsámolyokkal is rendelkezik, amik ideálisak kisebb lakásokba. Ha viszont valami igazán különlegeset keresne, vásárolhat akár egy traktor motorháztetőjéből készült asztalt is!


Tippek a megfelelő étkezőasztal kiválasztásához

Ha étkezőasztalt szeretne vásárolni, előtte érdemes átgondolni néhány dolgot. És mi örömmel írtunk össze Önnek néhány hasznos tippet.

  • Figyelje meg a helyet, ahova helyezni szeretné az új asztalt. Mérje meg a teret és az asztalt is, hogy elkerülje a váratlan meglepetéseket. Újságpapírokat a padlóra helyezve, a kiválasztott asztal formája és mérete szerint, egy remek módja annak, hogy vizualizálni tudja az elképzelést.
  • Válasszon egy olyan asztalt, amelyik talál otthona dekorációjához. Egy fából készült asztal jól fog mutatni egy klasszikus vagy vidéki stílusú lakásban, és a fa fémmel való társítása már sokkal inkább ipari stílust fog eredményezni. Egy üveglappal ellátott asztal viszont remekül fog mutatni egy modern stílusú lakásban.
  • Vegye számitásba az emberek számát, akik majd mind el kell férjenek az asztal körül. Győződjön meg róla, hogy mindenki kényelmesen elfér a székén. Esetleg választhat egy padot is, ami illik az asztal dizájnjával.
  • Az asztal formájának találnia kell a többi berendezéssel. Egy kerek asztal remekül mutat, viszont az a hátránya, hogy nem lehet szorosan a fal mellé helyezni. 

 

Szocializáljunk egy kerek étkezőasztal körül

Egy kerek étkezőasztal rengeteg előnnyel jár. Az asztalnál ülők közül mindenkivel lehet beszélgetni és könnyen elhelyezhetünk egy plusz széket, ha kicsit mindenki összébb húzódik. Egészítse ki étkező szettjét egy rendkívüli vidaXL kerek asztallal.

 

Megtalálta a megfelelő étkezőasztalt? Vessen egy pillantást étkezőszékeinkre

Miután megtalálta a megfelelő étkezőasztalt, ideje pár mutatós széket is választani hozzá, mint például a mutatós műbőr kárpitozású székeink, amelyekhez tökéletesen illik egy fa- vagy üveglappal ellátott asztal. Egy másik lehetőség különböző típusú székek kombinálása. Társítsa úgy az anyagokat, formákat és színeket, hogy valami lenyűgözőt hozzon létre.

 

Bárasztalok kisebb helyiségekbe

Kisméretű otthona vagy nappalija? Fontos, hogy okosan használja ki minden szegletét. Egy bárasztal praktikus megoldás lehet. Az asztal magassága tágas megjelenést ad a helyiségnek és nem foglal túl sok helyet sem.

Mutass többet