Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (429)
Asztalok  (429)

Éjjeliszekrények

Megjelenítve: 1-48 of 429

Kiváló minőségű éjjeliszekrényeket talál a vidaXL-en

Az éjjeliszekrény egy nem tárgyalható szükséglet. Az a hely ahova az ébresztőórát vagy egy praktikus kis lámpát helyez. Rengeteg opció közül választhat. Választhat egy zsámolyt vagy egy kisasztalt, amit az ágy mellé helyezzen. Több taroló helyet szeretne? Mért ne választana egy fiókkal vagy ajtóval ellátott éjjeliszekrényt? A vidaXL széles választékban kínál különböző anyagú és stílusú, kiváló minőségű éjjeliszekrényeket olcsón.

 

Az éjjeliszekrények – hálószobai szükséglet

Lehet, nem tűnik fel, de rengeteg dolgot szoktunk helyezni olcsó éjjeliszekrényeinkre. Egy éjjelilámpa és egy ébresztőóra vagy telefon, akármelyik hálószobában megtalálható. Van olyan ki szemüvegét, egy pohár vizet és egy könyvet helyez rá. Legyen minden karnyújtásnyira miután a takaró alá bújunk. Amikor új éjjeliszekrényt vásárol, az lenne az ideális, ha ennek stílusa találna a szobaberendezéssel. A vidaXL-nél olcsó éjjeliszekrényeket fog találni úgy vidám színekben, amelyek a bohém stílus rendkívüli kiegészítői, mint vidéki stílusban, fonott kosarakkal. És természetesen az ipari stílusú darabok kihagyhatatlanok a vidaXL kínálatából. Hogyha valami visszafogottabbat keres, számos fából készült éjjeliszekrénnyel rendelkezünk természetes színekben, amelyek bármilyen hálószobában jól fognak mutatni.

 

Éjjeliszekrény megoldás kis hálószobákba

Ha kisméretű hálószobával rendelkezik, ahol kevés hely van az ágy mellett, nem lehetséges minden esetben kiegészíteni egy éjjeliszekrénnyel. De választhat egy zsámolyt, vagy mért ne helyezne egy polcot abba a magasságba ahol az éjjeliszekrény lenne? Ez esetben egy kisebb éjjelilámpa és telefonja vagy egy ébresztőóra karnyújtásnyira lesz Öntől!

 

Illessze éjjeliszekrényét ágyához

 Néha az ágyhoz találó éjjeliszekrényt vásárol. De ha külön vásárolja meg őket, érdekes stílus és anyag kombinációk születhetnek. Választhat egy ipari stílusú éjjeliszekrényt ellentétben romantikus stílusú ágyával.

Mutass többet