24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Bortartók

Megjelenítve: 1-48 of 52

Bortartók az igazi borimádóknak

Ha egy borszerető vagy szekértő vagy, egy bortartó az otthonodba egy elengedhetetlen kellék lesz. Tárold kedvend boraid a nappaliba, vagy helyezd őket a pincébe vagy a garázsba, ahol majd hűvösen maradnak. Nem számít hova szeretnéd, egy boros polc vagy tartó elengedhetetlen lesz. Ezek a tartók jól szolgálnak, hisz az üvegeket vízszintesen tárolja, így a parafa dugó nedves marad és ha évek után veszed is elő az üveget, ugyan úgy élvezheted a finom bort. A vidaXL különböző bortartóval tud szolgálni, különféle méretben. A legkisebb 8 üveges férőhelyű, a legnagyobb 180 üveges.

Minden féle méretű és formájú polcok

A választék szinte mindig végtelen, mikor bortárolásról van szó. Választhatod azt, hogy csak egy részét tárolod a szobában, viszont nagyméretű boros polcaink több száz üvegnek adnak helyet. Ha az anyagról van szó, egy szép fa tartó klasszikus érzetet és jelleget ad majd a szobádnak. A fém polcok egy modern szobába illenek jobban. Ezek a fém polcok vagy egyszerű, vagy formákkal ellátott tervezéssel rendelkeznek.

A tökéletes hely a boros polcnak

A bor ideális tároló helye a száraz szoba és a folytonos, nem változó hőmérséklet. Ha a konyhát vagy a nappalit választottad a tárolásra, mindig kéz alatt lesz a kedvenc üveg borod! Egy másik jó hely a garázs vagy a pince. Itt a sötétben és a hűvösben tökéletesen elállnak még a legdrágább boraid is. Te csak bizonyosodj meg róla, hogy biztosítod a megfelelő hőmérsékletet, mielőtt akár egy üveget is megkezdenél.

Mutass többet