24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5
Bútorok  (2852)

Konyhai és étkezőszékek

Megjelenítve: 1-48 of 2852
  • ...

 

Vásároljon étkező székeket olcsón a vidaXL-től

Az emberek sok időt töltenek ülve, például az étkezőszéken. Természetesen az étkezőasztal az a hely, ahol étkezünk, viszont itt beszélgethetünk is, olvashatjuk újságunkat, vagy lehet az a hely is, ahol a gyerekek kézimunkáznak, vagy éppen rajzolnak. Minden egyes tevékenység esetében rendkívül fontos a kényelem. A vidaXL-nél széles választékban talál kényelmes székeket, beleértve a különböző színű, anyagú és stílusú étkezőszékeket. Modern vagy skandináv, textil vagy műanyag, szokatlan vagy átlagos – webáruházunk minden háztartás számára kínál székeket. És a székek mellett sokkal több mindent fog találni, szóval győződjen meg, hogy le ellenőrzi a többi bútorunk is, hogy otthona teljes legyen!

Vásároljon étkezőszékeket online gond nélkül

Az online vásárlás nagy előnye, hogy a szűrők segítségével könnyen megtalálja az Ön által keresett étkező székeket olcsón. Csak válassza ki a színt, az anyagot és a mennyiséget! A hagyományos boltokban általában több erőfeszítést igényel a megfelelő szék keresése, és sokszor nehezen áttekinthető a kínálat. Szerencsére a vidaXL széles választékáról ismert, ami folyamatosan frissítésre kerül új dizájnokkal. A sokféle szín és anyag mellett, választhat karfás vagy karfa nélküli étkező széket. A karfa kis extra kényelmet nyújt étkezés közben. Azonban a karfa nélküli szék sokkal kevesebb helyet foglal. Több széket helyezhet el az asztal köré, több helyet biztosítva, több embernek.  

Az anyag fontossága

Az étkező székek vásárlásakor fontos figyelni arra, hogy milyen típusú anyagot kedvel, és mi talál bútorzatával. Választhat például egy műbőr széket. Ennek az anyagnak az az előnye, hogy könnyen tisztítható, és személyiséggel ruházza fel a teret. A meleg és hangulatos megjelenés érdekében választhat textil kárpitozást. Egyéb olyan anyagok, amelyek megtalálhatóak a vidaXL-nél a következők: fából készült székek, műanyag étkezőszékek és rattan székek.

Válasszon szokatlan étkező székeket

Számos szokatlan kialakítású étkezőszék található kínálatunkban. A vidaXL-nél megtalálhatók a legújabb trendeket követő tervezések. A designer étkező székek valami különlegessel ruházzák fel étkezőjét. A székek egyedülálló formájúak és színűek, ezáltal szembetűnő darabjaivá válva a helyiségnek. Ilyenek például a színes textil székek, vagy az egyszerű, egyenes vonaltervezésű csővázak, vagy rattan-ból készült székek. Bárral van felszerelve konyhája? Akkor győződjön meg arról, hogy megtekinti olcsó bárszék kínálatunkat. Hihetetlenül kényelmesek!

 

Mutass többet