Kijelentkezés
Most ki van jelentkezve.
Folytat
Köszönjük jelentkezését!
Ellenőrizze bejövő e-mailjeit. Exkluzív kupon kódját hamarosan megkapja!
Köszönjük érdekét hírlevelünkért

Kérjük, hogy kattints az előbb küldött e-mailben található linkre. Köszönjük szépen!

Hogy kapja meg kupon kodját , kérjük klikkeljen az igazoló linkre az e-mailbol amit mi éppen küldtünk.

Bezár
ADJ VISSZAJELENZÉST

Tükrök

Rendszerezés
Besztszellerek
Ár:
Szűrő
Hoppá, sajnos az a termék, amit keres, jelenleg elfogyott. Hasonló termékeket itt találhat.

Nézd magad egyik gyönyörű tükrünkben

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…ki a legszebb a vidéken? Te is az az egyéniség vagy, aki amikor csak tudja, megpillantja magát a tükörben? Vagy csak akkor teszed ezt, mikor a fogad mosod? Bármim is legyen a tükör célja, a ház egyik elengedhetetlen darabja! A tükör nem csak az önimádásra szolgálhat. Javíthat a lakás térség-érzetén is. Itt, a vidaXL-nél, széleskörű tükör választékra lelhetsz. Találhatsz ékszertartó tükröket, szekrény tükröket, álló tükröket vagy kisebb, sminkes tükröket.

Kisebb és nagyobb díszítő tükrök

Manapság minden formájú és méretű tükröt lehet vásárolni. Egy nagyobb öltöző tükör egy teljesebb képet ad rólad. Sőt, egy nagyobb tükör egy „nagyobb szoba” effektust is kelt. Ha ezt okosan csinálod és a tükröket a megfelelő helyre helyezed, a lakás fényviszonyai is javulhatnak. Valóságosan életre kelhet minden szoba! Itt, a vidaXL-nél, találsz a kisebb, figyelemvonzó tükröktől, nagyobb, hálóba vagy előszobába illő tükröket is. Sok féle, varázslatos, kisebb méretűekkel is rendelkezünk, melyeket éjjeliszekrényedre vagy dohányzóasztalodra is helyezhetsz.

Kivilágított tükrök

Egy jó világítás egy elengedhetetlen dolog, mikor tükrökről beszélhetünk. A fürdőszobai tükör van a legtöbbször használva, így az kell legyen a legjobban kivilágítva. Itt, a vidaXL-nél találhatsz sokféle megvilágított tükröt és LED-del ellátott ékszertartókat is…mi másra van még szükségünk?
Mikor az ékszertartó ajtaja kinyílik, a benne rejlő tartalom mindig jól látható, mivel LED-világítással ellátott. Mikor az ajtó csukva van, csak egy gyönyörű álló tükör, mely egy otthonias, fa keretbe van ültetve!

SZERZŐDTESS HÍRLEVELÜNKRE

Exkluziv ajánlatok tagjainknak

Termékek vásáron

Uj érkezések és divatok

Kapsz 1500 Ft kedvezményt**

*Lemondás az előfizetésről lehetséges bármikor
**30.000 ft értékű költekezés vidaXL termékeken