24/7 akciók
Ingyenes szállítás minden termékre
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Karosszékek, dönthető háttámlás székek és fotelek

Megjelenítve: 1-48 of 709
  • ...

Vásároljon foteleket olcsón és relax székeket a vidaXL-től

Az angol Oxford szótár egy átlagos fotelt a nagy és kényelmes jelzőkkel ír körül. És a vidaXL olcsó foteljei pontosan ezt kínáljak, a végső kényelmet. Ezek a székek a tökéletes helyet biztosítják Önnek, hogy megpihenhessen, kedvenc könyvét olvassa vagy TV-műsorát nézze. Foteljeink kiválóak délutáni szundizáshoz is. A maximális pihenés érdekében, webáruházunk különböző lábtartóval ellátott székekkel, masszírozó székekkel, relax fotelekkel és fotelágyakkal rendelkezik – nem lesz többé gond, ha valaki váratlanul vendégségben marad éjszakára! Választékunk folyamatosan új stílusú, színű, dizájnú és anyagú termékekkel van frissítve. Így hát győződjön meg róla, hogy rendszeresen le ellenőrzi választékunkat, hogy biztosan megtalálja azt, amit keres!  

Különböző anyagú fotelek  

A fotel vagy relax szék anyaga jelentős mértékben meghatározza ennek megjelenését és stílusát. Van, aki textil borítású széket szeretne, barátságos, melegséget árasztó küllemüknek köszönhetően. A vidaXL-nél széles választékban kapható szövet fotel különböző színekben és kivitelezésben. Választhat ütős lilát, zöldet vagy sárgát, vagy egy visszafogottabb szürkét vagy feketét. Egy másik népszerűen választott anyag a bőr imitáció. Azzal az előnnyel rendelkezik, hogy könnyen tisztítható. Gyakran használják ipari, modern vagy klasszikus stílusú belső tereknél. Egy kisebb megjegyzés az anyaggal kapcsolatban – ha minden bútorzata bőrből készült, ne érezze úgy, hogy köteles bőrszéket vásárolni! Az anyagok keverésével remekül feltudja dobni bútor-berendezését.

Állítható relax székek a kitűnő pihenésért  

Arra törekszünk, hogy Ön is állítható relax székeinkben pihenhessen. A háttámla hátra engedhető, így bármikor hátra dőlhet és lazíthat. Tökéletes azokra az alkalmakra, mikor csak egy gyors szundira szeretne eltűnni. A székhez tartozó lábtartó új szintre emeli a pihenést. A másik fotelfajta, amelyik megkönnyítheti életét az az állítható fotel. A billenő mechanizmusnak köszönhetően könnyebbé válik a felállás és a leülés. A lábtartó ugyancsak állítható, így valóban maximális pihenésben lesz része.  

Legyen a saját lakberendezője  

Egy fotellel azonnal csábítóbbá lehet alakítani egy lakrészt. Ideális módja annak, hogy egy kis színnel vagy különlegesebb anyaggal dobja fel nappaliját, vagy esetleg hálószobáját. Miért ne választana egy napsárga széket vagy egy fércmű fotelt? Pillanatok alatt életre kel egy átlagos belső tér!

 

Másféle termékeket keres? Nézze meg az alábbi kategóriákat:

Mutass többet