Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Tároló- és előszobai padok

Megjelenítve: 1-48 of 231

Tároló pad: praktikus és gyönyörű

A tároló pad sokszor elfelejtődik. Ez a bútordarab nem annyira nélkülözhetetlen, mint egy kanapé, étkezőasztal, szekrény vagy dohányzóasztal, viszont megvan e darabnak is az előnye. A vidaXL széleskörű választékkal szolgál. Ezek a padok felnyitható tetővel rendelkeznek és van, amelyik fiókkal is ellátott.

Egy elengedhetetlen bútordarab

Ha gyerekeid vannak, számodra nem idegen a hányódó cipők látványa. Egy tároló láda, mely az előszobában van, erre a problémára tökéletes megoldás lesz. Használhatod cipők tárolására is, így nem lesz nehéz megtalálni reggelente a kedvenc párt. A nappaliba is helyezheted, így játékokat tarthatsz benne. Sok más is tartható benne: párnák, paplanok, vagy olyan kellékek, melyeket el szeretnél rakni a szem elől.

Tetős vagy fiókos tároló pad

A vidaXL-nél, széleskörű és hasznos padokra lelhetsz. Fontos azt meg gondolni, hogy mit akarsz e padban tárolni. A tetős pad általában több tároló hellyel rendelkezik mint a fiókos. Ezek a modellek háttámlával is rendelkeznek. A fiókos darabok régies beütésűek, de remekül néznek ki egy modern beltérben is.

Pad szettek

Ha rengeteg tárhelyre van szükséged, a tárolós pad lesz a tökéletes választás. Így, egyszerre két dolgot kapsz: egy cipősszekrényt és egy tárolós és háttámlás padot. Dupla élvezet is van benne: vagy lazíthatsz rajta, ahogy felteszed rá a lábad, vagy kisebb dolgokat is tárolhatsz benne.

Mutass többet