Fonott kerti bútorokkal

null

Stílusteremtés fonott kerti bútorokkal     

A vidaXL-nél kapható fonott kerti bútorok átalakítják kertjét, és minden alkalomra tökéletes szabadtéri teret varázsolnak belőle. Nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem nagyon elegánsak is. Akár grillpartikat szeretne tartani, akár egyszerűen csak szabadidőt szeretne tölteni a napon, a kültéri fonott kerti bútoraink jelentik a megfelelő választást.     

   

Kültéri fonott kerti bútorok változatos mintákban és méretekben     

Fonott kerti bútoraink számos kivitelben és méretben kaphatók, hogy minden stílushoz könnyedén illeszkedjenek. A kerti bútorok hatalmas kínálatában mindent megtalál, amire szüksége van kertje átalakításához. Válasszon padok, kerti kanapék, tárolódobozok és sok más termék közül, amelyek illenek a teraszához. 

Csak olyan fonott bútordarabokat mutatunk be, amelyek minőségük és dizájnjuk révén kiállják az idő próbáját. Fedezze fel választékunkat még ma, és találja meg a megfelelőt az Ön kertje berendezéséhez.   

   

Robusztus anyagokból készült fonott kerti bútorok   

Minden kültéri bútordarab kiváló minőségű anyagokból készül a hosszú élettartam érdekében. A kerti bútorokban használt fonott fonott anyag szuper ellenálló és sztenderd teherbírással rendelkezik. A csúszásgátló alsó párnázásnak köszönhetően ép és szilárd marad. Emellett a legtöbb fonott kerti bútor porszórt bevonatú alumíniumvázzal rendelkezik, amely garantálja a nagyfokú stabilitást.  

   

Könnyen tisztítható és karbantartható     

A fonott kerti bútorok megfelelő karbantartása biztosítja a hosszú távú használatot. Minden használat előtt vízbe áztatott ruhával tisztítsa meg, vagy porolja le. Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesse kedvenc vidaXL kültéri fonott kerti bútorát, rossz időjárási körülmények között tárolja elzárva.

Mutass többet Mutass kevesebbet
(0 találat)