Emelje új szintre külterét természetes rattan és rattan hatású bútorokkal

Fedezze fel a rattan szépségét, ami sosem megy ki a divatból. Vásároljon kültéri rattan termékeket még ma!

Bemutatjuk a rattant: időtlen szépség a kültéri környezethez

Üdvözöljük a természetes és rattan hatású kerti bútorok útmutatójában!Rattan bútoraink időtlen bájjal és tartóssággal rendelkeznek. A pálmafákból származó természetes rattan gyönyörűen illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe. Másrészt a polirattan, az úgynevezett PE rattan, egy szintetikus anyag, amely ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak. Úgy néz ki, mint a természetes rattan, de sokkal szilárdabb és tartósabb. A természetes vagy szintetikus rattan bútorok kellemes hangulatot kölcsönöznek minden térnek, és békés pillanatokat biztosítanak a szabadban.

A rattan bútorok a megjelenésük és időjárásállóságuk miatt kedveltek. A fa vagy fém bútorokhoz képest a rattan természetesen vízálló. Ez ideálissá teszi kültéri használatra. Ezenkívül könnyű, de masszív, így könnyedén átrendezheti külterét igényeinek megfelelően. Ha nyári grillezésre vagy egy csendes délutánra vágyik, a rattan bútorok tökéletes hátteret biztosítanak a szabadtéri élethez.


Természetes és rattan hatású kerti bútorok minden stílushoz és térhez

Nagy kertje vagy kis erkélye van? A rattan kerti bútorok minden stílushoz és térhez kínálnak lehetőséget. Például kényelmes rattan kerti kanapéink tökéletesek kisebb és nagyobb összejövetelekhez egyaránt. A polirattan bisztrószékek vagy asztalok illeszkednek aranyos és apró erkélyéhez. Az Önben rejlő kertész számára fakulásálló rattan növénytartókat kínálunk. Íme, egy csodálatos hír: a rattan alkalmazkodik a különböző tervezési stílusokhoz, időjárási viszonyokhoz, és helykorlátozásokhoz!

Ami a stílust illeti, a rattan bútorok nem ismernek határokat. Időtlen vonzerejük túlmutat a trendeken, így jó választás klasszikus vagy modern kültéri környezetekhez. Jól passzolnak a rusztikus megjelenéshez. És minden modern vagy minimalista dizájnba beleolvadnak. Semleges színpalettája színes párnákkal, díszpárnákkal, és kiegészítőkkel párosul, így személyre szabhatja külterét.


 • Különböző típusú rattan kerti bútorok és kiegészítők

  Fedezze fel a lehetőségek világát a természetes és rattan hatású kerti bútorainkkal és kiegészítőinkkel. A kerti asztaloktól, amelyek tökéletesek a szabadtéri étkezéshez, a stílusos, élettel teli edényekig és virágtartókig, minden kültéri igényhez van valami.

  Készítse elő a teret a szabadtéri szórakozáshoz! Legyen szó étkezőgarnitúrákról vagy kényelmes társalgókról, minden sarok alkalmat ad a minőségi idptöltésre. Tegye teljessé a megjelenést rattan kiegészítőkkel, például lámpákkal, kaspókkal és virágtartókkal, padokkal, és zsámolyokkal. A lámpások lágyan világítanak, a padok romantikus hangulatot árasztanak, a zsámolyok pedig extra ülőhelyet biztosítanak. A PE rattan cserepek és virágtartók időjárásállóak, így sok éven át használhatók.

 • Praktikus stílus rattan kanapékkal és ülőbútorokkal

  A rattan ülőalkalmatosság elengedhetetlen a hangulatos szabadtéri kikapcsolódáshoz. Ez azért van, mert a természetes rattant úgy kezelik, hogy ellenálljon a nedvességnek, így nem kell aggódnia a hirtelen eső miatt. Javasoljuk, hogy utána szárítsa meg, és takarja le zord időjárás esetén. Meghosszabbítja élettartamát és szépségét. Ha PE rattan kanapékat választ, azok gond nélkül ellenállnak a hosszú távú nedvességnek.

  És ez még nem minden! A rattan ülőalkalmatosságok túlmutatnak a tartósságon – rendkívül könnyen mozgathatók, mivel nagyon könnyűek. Foteleinkkel, kanapéinkkal, és nyugágyainkkal kialakíthatja álmai kerti környezetét.

  A természetes és rattan hatású kerti ülőhelyek kényelmet biztosítanak a társalgóhelyeknek, vagy ha egy kis csendes időtöltésre vágyik. A rattan rugalmas anyag, így nagyszerű tartást biztosít anélkül, hogy túl merev lenne. Puha párnákkal kombinálva kerti rattan üléseink kényelmes pihenést biztosítanak.

 • Rattan tárolómegoldások a hely leegyszerűsítéséhez

  Készüljön fel a rendrakásra rattan tárolási megoldásokkal! Mondjon búcsút a kültéri káosznak, és üdvözölje a stílusos tárolási lehetőségeket, amelyek ragyogóvá teszik a teret. A tágas rattan kerti tárolódobozoktól a kompakt, beépített tárolóval rendelkező kültéri asztalokig minden igény számára van megfelelő darab.

  A rattan tárolási megoldások nemcsak a takarításról szólnak. Sok mindenhez illeszkednek, anélkül, hogy zsúfoltságot okoznának – ez a finoman szőtt kialakításuknak köszönhető. Ugyanez a textúra tökéletesen illeszkedik egy bohém dizájnhoz vagy egy hangulatos, rusztikus stílushoz. Ráadásul a textúrája kontrasztot kölcsönöz a modern kerti dizájnnak.

  Helyre van szüksége kertészeti felszereléseihez, kültéri párnáihoz, vagy a gyerekek játékaihoz? A rattan tárolódobozok elegendő helyet biztosítanak minden kincs tárolásához. Számítson rájuk, hogy kiállják az idő próbáját, évekig tartó, megbízható tárolási megoldást biztosítva.Komplett bútorgarnitúrák a szabadtéri boldogsághoz

Képzelje el: stílusosan pihenve tölti a napot a kék ég alatt, utána pedig élvezi a hangulatos vacsorapartit.Természetes és rattan hatású kerti bútorgarnitúráink a kültéri életkulcsa, kertjét pedig a pihenés hellyé varázsolják. Meghitt összejövetelek vagy fergeteges partik, élvezzen minden pillanatot olyan bútorokkal, amelyek megfizethetőek és stílusosak. Ráadásul a szövött kialakítás mind a természetes, mind a PE rattant légáteresztővé teszi, így kényelmes, lassú szabadtéri időtöltésre fogja csábítani.

Szabadtéri étkezésről álmodozik? A rattan vagy polyrattan étkezőgarnitúrák nagyszerű ülőalkalmatosságok kisebb és nagyobb összejövetelekhez egyaránt. Hangulatos vacsorát tervez két főre? Hangulatos bisztró szettjeink tökéletesek a romantikus estékhez a csillagok alatt. De ez még nem minden! Sokoldalú társalgógarnitúráink nemcsak a lusta délutánokhoz tökéletesek, hanem akár tizenkét vendég számára is alkalmasak. A korlátozott hellyel rendelkezők számára pedig kompakt garnitúráink maximalizálják a stílust a hely feláldozása nélkül.