. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 nagyszerű trend, amire szüksége van az otthonában

Beltér

Az otthon átalakítása legtöbbször egy rendkívül szórakoztató folyamat. Ön dönti el, milyen legyen az otthona kinézete és hangulata. A helyiségeknek való megfelelő légkör megteremtése úgy, hogy közben működőképesek is legyenek, nem kell mindig fejfájást okozzon. Csak egy kis inspirációra van szüksége ahhoz, hogy olyan bútorokat és apró kiegészítőket válasszon, amelyekkel identitással ruházhatja fel otthonát.

Kiindulópontként rá kell jönnie, mi az, ami tetszik Önnek. Ezért készítettünk egy útmutatót a legnépszerűbb trendekkel. Ismerje meg a csodálatos eklektikus trendet és annak alkalmazását a nappaliban. Fedezze fel, hogy a vesszőfonat és rattan trend hogyan teheti világosabbá és hangulatosabbá hálószobáját. És varázsoljon luxust az étkezőbe arany díszítésekkel.

Az otthonának minden helyisége megérdemli, hogy valamivel kitűnjön. Azt javasoljuk, merítsen ihletet a gyönyörű bársony trendből. Tippeket, trükköket, bútormegoldásokat és kiegészítőket fogunk megosztani Önnel, hogy megtalálhassa minden trendhez a megfelelő darabot. Vágjunk is bele!

 

Eklektikus nappali

trendet az elemek váratlan kombinációja teszi oly különlegessé. Hozzon létre kiegyensúlyozott megjelenést az olyan színek és minták keverésével, amelyek általában nem passzolnak egymáshoz. Egy eklektikus nappalihoz azt javasoljuk, válasszon egy erős színt alapként, és finomítsa semlegesekkel.

Válasszon egy modern, erős színű kanapét, és egészítse ki egy fából készült, vintage dizájnú dohányzóasztallal. Szerezzen be egy élénk színű fotelt, és illessze össze egy skandináv stílusú kisasztallal. A bohém dekorációk fogják teljessé tenni a megjelenést, egy mintás szőnyeg mellett.

 

 

 

Vesszőfonat és rattan a hálószobában

Ha meleg és hívogató hálószobát szeretne, akkor válasszon fonott és rattan bútort illetve dekorációt. Ez a természetes anyagok trendje lágy hatást kelt. Így pihentető alvásban lehet része, és feltöltődik a következő napra.

Válasszon természetes rattanból készült ágykeretet. Kombinálja fonott részletekkel ellátott, fából készült éjjeliszekrényekkel. Válasszon semleges árnyalatokat, de adjon hozzá egy kis színt is, hogy világosabbá tegye a teret. Ne feledkezzen meg a természet valamilyen módon való beépítéséről sem; a természetes növények tökéletesek lesznek a megjelenés kiegészítéséhez.

 

 

 

Stílusos étkezés arany díszítésekkel

Azt szeretné, ha az étkező elegáns és modern lenne. Végül is ez az a hely, ahol élvezheti a kellemes étkezéseket a családjával. Azonban, ha néha vacsoraesteket is szervez, akkor jól jön egy kis ragyogás. Azt javasoljuk, ismerkedjen meg az arany díszítések trendjével.

Válasszon olyan étkezőbútorokat, amelyekben a fa arany részletekkel vegyül. Emellett az arany felületű világítótestek tökéletesek lesznek az előkelő és kellemes légkör létrehozásához. Az aranyszínű tálalószekrény kiegészíti az étkező megjelenését, és ugyanakkor tárolóhelyet is biztosít. Tekintse meg az arany evőeszközöket és más kis étkezési kiegészítőket a díszes vacsorákhoz.

 

 

 

Dobja fel a lakberendezést bársonnyal

bársony trend merész berendezési opciókat jelent. Ezért a bársony trend még mindig nagyon népszerű. Ezzel az egyedülálló anyaggal reflektorfénybe helyezheti otthonának bármelyik részét. A bársony önmagában is különleges. Egy bársonykanapé magasabb szintre fogja emelni a nappalit. De választhat egy bársony karosszéket is a hangulatos olvasósarokhoz.

Szerezzen be bársonyos éjjeliszekrényeket a hálószobába a romantikus megjelenés érdekében. Vagy talán egy nagyszerű ágyvégi bársonypadot. A kellemes hangulatot árasztó bársony tökéletes lesz bármelyik helyiség számára a hidegebb évszakok alatt. Ha az otthonát díszíti, fektessen be bársonyos kiegészítőkbe a kifinomult elegancia érdekében.

 

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .