Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak
Arukereso értékelés: 4.5 / 5

Matracok

Megjelenítve: 1-48 of 128

Habszivacs matracot vagy átlagos matracot vásárolna? Böngéssze végig a vidaXL választékát!

Olcsó matracok, amelyeken kényelmes feküdni – ki nem szeretne ilyet? Az alvás kiemelkedően fontos része mindennapjainknak, ezért rendkívül lényeges jól átgondolni döntésünket mikor új ágyat vagy matracot vásárolunk. A megfelelő matrac kiválasztása egy igencsak személyes dolog. Mielőtt elkezdené a keresgélést figyelje meg jelenlegi matraca típusát, és azt, hogy mennyire felel meg ez Önnek. Így megkönnyíti munkáját, főleg akkor, ha új matracát online vásárolja. A vidaXL széles választékban kínál ágyakat matraccal együtt, de különféle anyagú és változó keménységű különálló matracokat is talál.

 

Új matracot vásárolna? Keménysége döntő fontosságú

Kevés előkészülettel könnyen kiválasztható és megvásárolható a megfelelő matrac. Elsősorban bizonyosodjon meg arról, hogy a matrac mérete talál az ágyához. Másodsorban fontolja meg, hogy egy kemény, közepesen kemény vagy puha matracot szeretne. A választott matrac típusa az Ön saját preferenciájától függ, viszont érdemes az alvópozícióra is figyelni. Azoknak, akik nagyrészt hason alszanak, ajánlatosabb egy kemény matracot vásárolni. Viszont, aki inkább az oldalán vagy hátán alszik, jobb, ha egy puhább matracot választ, mivel a matrac formájának alkalmazkodnia kell testéhez.

 

Válassza ki a megfelelő matracot

Rengeteg típusú matrac közül van lehetősége választani. A rugós matracok népszerűek annak köszönhetően, hogy megfelelő támaszt nyújtanak a testnek és rugalmasok maradnak. Egy másik típusú matrac a zseb rugós. Az ilyen típusúak biztosítják egész éjjel teste megfelelő támogatását. Hátránya az, hogy jó pár évnyi használat után érezhetővé válnak a rugók. Ha a bélés elhasználódott a rugók felszínre kerülnek. A harmadik opció a habszivacs matrac. Az ilyen típusú megfelelő támogatást nyújt és követi teste formáját. Mikor kiszáll az ágyból a matrac visszanyeri eredeti formáját.

 

Mutass többet