Meglepően széles választék
Ingyenes szállítás
Alacsony árak

Ablaktartozékok

Különböző rolók és sötétítők

Ha azt szeretnéd, hogy egy kis magányt varázsolj otthonodnak, de nem szeretnél függönyöket használni mint árnyékoló, az ablak rolók a tökéletes megoldás! A rolók egyik nagy előnye, hogy könnyedén felhúzhatóak. Ezzel az ablakdísszel magad döntheted el, hogy a kintiek mennyire látnak be, míg a nap folyamatosan besüt otthonodba. Különböző gyönyörű színű és tervezésű vidaXL rolókat találhatsz nálunk.

Normál és sötétítő roló

Ha hálódba is szeretnél egy sötétítőt, a sötétítő rolók fantasztikus választásnak fognak minősülni! Ezek a lenyűgöző rolók olyan bevonattal rendelkeznek, melyek nem engedik át a kintről bejövő fényt. Ez a hálót sötéten tartja. A nap ragyoghat mint még soha, ha te úgy gondolod hogy sötétet szeretnél, ezekkel a rolókkal sötétet csinálsz. Így nem csak a kívánt sötétséget éred el, de a szoba hűvösen is marad.

Forma nyomtatott és sima rolók

A vidaXL-nél sok féle rolóval szolgálunk, melyek különböző színben és mintában érhetőek el. Nagyon népszerű a „duo” roló. Ezek a sötétítő rolók sötét és átlátszó darabokból állnak. Mikor ezt leengedi annak függvényében igazíthatja a rolót, amennyi fényt szeretne beengedni a szobába. Egy derűs hangulatot varázsol egy zsúfolt szobából. A színes darabok szó szerint feldobják a szobát.

Mutass többet