. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Szafari stílus: modern megközelítés

 

 

A szafari lakberendezési stílus a legkiemelkedőbb dizájnok közé tartozik, amely egyre keresettebb. Szavannai hangulatot áraszt, ötvözve a klasszikus és merész koloniál megjelenést az afrikai kultúra nyers szépségével. A lakás meglévő dizájnjának szafari ihletésű bútorokkal való kiegészítése egy igen magával ragadó otthont fog eredményezni.

Mivel a szafari megjelenés kialakításához sok kreativitásra van szükség, a lakás bármelyik helyiségében vagy sarkában alkalmazható, beleértve a külteret is. A szafari megjelenés beépítése egy kortárs lakberendezésbe egy kihívás is lehet, mivel sok dolog rosszul sülhet el. Bár minden apró részlet erős és merész, könnyedén túlzásba eshetünk velük. Annak érdekében, hogy elkerülje a túlzsúfolt szavannai légkört, kövesse az alábbi tippeket a kiegyensúlyozott és modern szafari megjelenés kialakításához.

 

Az alap

A szafari stílusú belső terekre tekintve különleges darabok, időtlen kiegészítők és egzotikus hangulat kavalkádját láthatjuk. Dinamikus, de ugyanakkor nyugtató, meleg és hívogató, valamint a vadon egyedülálló hangulatával fűszerezi meg modern otthonát. Ahhoz, hogy ezeket a fantasztikus részleteket élvezhesse, elsősorban egy erős alapra van szüksége.

 

A megfelelő színösszeállítás, amit afrikai tájak ihlettek

Válasszon semleges és meleg színeket egy rengeteg kreativitást igénylő háttérhez. Haladjon egy lépéssel előre csokoládé, törtfehér és khaki árnyalatok, valamint zöld földes tónusok kiválasztásával. Ne habozzon, ha határozottabb színekkel szeretne játszani az inspiráló kontrasztok eléréséhez a szafari megjelenés érdekében. Választhatja akár a terrakottát is, azonban az erős vörösek vagy kékek kiemelkedő fókuszpontokat hoznak létre.

Nyilvánvalóan nem létezik szafari megjelenés állatos nyomtatványok nélkül - zebra, leopárd, krokodil. A színösszeállítástól függően egészítse ki a berendezést részleteken és kiegészítőkön keresztül állatos mintákkal a kifinomult szavannahangulat érdekében. Vagy, ha Önnek jobban tetszene, válasszon egy állatmintás tapétát néhány semleges tónusú bútor mellé.

 

Give your interior decor a little western flair and wild charm with our real cowhide rug! Soft and smooth, this cow skin rug will create a cosy and warm ambience in any room.     This wallpaper Exotic Monkeys is part of the Noordwand basic wallpaper line where you can find wallpapers for every type of room and everybody's taste.    Our modern rug with its beautiful zebra design will be an eye-catcher in every interior!

 

Az anyagok

A szafari stílust annak a módja teszi feltűnővé, ahogyan a természetet beépítjük az otthonunkba. Tehát az anyagok természetesek kell, hogy legyenek: egzotikus fa, rattan, bambusz, kő, len, vagy pamut. A selyem tökéletes a dekorációs kiegészítőkhöz, míg a műszőrme mértékkel elengedhetetlen.

 

A bútorok

A szafari lakberendezés kialakítása a megfelelő bútorokkal kezdődik. A koloniál ihletésű darabokat ajánljuk természetes, de ugyanakkor egzotikus fákból, mint például a mangó. Egy rattan egy újszerű megközelítés, és tökéletesen megfelel a célnak, akárcsak a bambusz. Az olyan klasszikus választék mellett, ami masszív asztalokat, bonyolult kialakítású székeket és a merész kanapékat foglal magába, ne feledkezzen meg a kisebb kiegészítőkről sem, amelyek szafari varázslatot teremtenek a helyiségben.

 

Our poly rattan chair is a perfect combination of style and functionality. It adds a touch of fun and comfort to your garden or patio!     If you're looking for a simple touch of the natural style as well as practical function, these distinctive coffee tables will do the trick.    Our teak mirror is more than a practical day-to-day object; it is also an attractive decoration for your home.

 

A részletek

A kiegészítők kiválasztása valójában a legjobb rész a szafari megjelenés létrehozásában. Helyezzen el egy vintage ládát, egy függőágyat vagy egy bőr pillangószéket a nappaliba. Egy mintás dívány remekül mutat néhány növénnyel körülötte, illetve remekül kihangsúlyozza ezt egy állatmintás vagy juta szőnyeg. A semleges árnyalatú függönyök lehetővé teszik, hogy a határozott megjelenésű dekorációk ragyoghassanak, legyen szó itt térelválasztókról, olyan törzsi elemekről, mint például a szobrok vagy maszkok, vagy falfestményekről. Ezek mellett a földgömbök egyszerűen lenyűgözőek, csakúgy, mint a régi térképek.

A lista folytatható. Támaszkodjon a fantáziájára, és építse be otthonába ezt a forró és modern hangulatú szafari megjelenést. Minden a felfedezésről, a meleg hangulatról és a nyugtató természetről szól, ezért engedje, hogy inspirálják Önt a legjobb szafari stílust kialakító tippjeink.

 

Add some greenery to your interior with this lifelike artificial bamboo. The bamboo is 110 cm high and will be a great choice for your home or office interior.      This room divider, measuring 160 cm in width and 170 cm in height, is ideal for creating privacy or sectioning off a part of the room. It will make a practical as well as decorative addition to your bedroom, living room or office.      Wow your quests with your sense of style by serving them wine and spirits from this highly decorative globe bar!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .