. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 tipp a beltéri és kültéri tere összevonásához

 

 

Az életünk során rendkívül fontos, hogy elegendő napfényhez és friss levegőhöz jussunk nap, mint nap. A D-vitamin kulcsfontosságú az egészséges szerotoninszint fenntartásában, amely nagymértékben befolyásolja közérzetünket. Tehát, ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy rendelkezik egy kültéri helyiséggel – lenne szó egy kis erkélyről vagy akár egy tágas kertről -, hozza ki belőle a legtöbbet!

A beltéri és kültéri tere egy teljesen praktikus és harmonikus lakótérként kell működjön. De hogyan hozza létre ezt a fajta berendezést a lehető legmegfelelőbb módon? Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet arról, hogy hogyan lehet elérni a határtalan tér hangulatát; vágjunk is bele!

 

Határtalan beltéri-kültéri tér

Lakótere megtervezésekor a folyamatosságra kell gondolnia. Normál esetben a beltéri helyiség dizájn és funkcionalitás szempontjából el van határolva a külsőtől. De most felejtse ezt el, és gondoljon az egészre úgy, mint egy egységes térre.

Válasszon olyan padlót, amely alkalmas úgy beltéri, mint kültéri használatra. A tartósság és az alacsony karbantartás érdekében a porceláncsempét ajánljuk, kissé eltérő textúrákban - puhábbat beltérre, csúszásgátlót kültérre. Ha inkább a természetes fapadlót kedveli, figyeljen oda a kültéri karbantartási technikákra a kortalan megjelenés érdekében.

 

Teremtsen egy egységes stílust

A funkcionalitás kulcsfontosságú az életstílusához tökéletesen illő lakótér kialakításában. Figyelje meg a mindennapi szokásait, és találja meg a legmegfelelőbb elrendezést. Annak érdekében, hogy egész évben élvezhesse a beltéri-kültéri tere előnyeit, először gondolkodjon el azon, hogy milyen igényei vannak.

Hozzon létre egy kényelmes társalgót a konyhája/beltéri étkezője közelében a véget nem érő nyári vacsorákhoz. Bizonyosodjon meg arról, hogy a teraszáról könnyen hozzá tud férni a fürdőszobához. Helyezzen a társalgó közelébe egy játszóházat a gyerekei számára, és alakítson ki egy hangulatos játszóteret, ahol háziállatai is szórakozhatnak.

Ugyanez érvényes a kiválasztott berendezési stílusra is. Döntse el, hogy mi tetszik, és tekintsen a kültéri helyiségre a belső tér meghosszabbításaként. Keressen hasonló stílusú dekorációkat és fektessen be kiváló minőségű kültéri bútorokba. Ne feledkezzen meg a lámpák és a hangulatos kiegészítők fontosságáról sem egy álombeli kerti hangulat érdekében.

 

Give your kids a safe place to play and explore with our portable folding playhouse. Your little ones can enjoy imaginative role-playing. This playhouse is amazingly quick to assemble and disassemble in just a few minutes.     Add a touch of contemporary style to your garden, patio or terrace with these poly rattan dining chairs!    Our LED solar lamp is equipped with an AA battery that is charged by solar energy during daytime and turns on automatically when it gets dark. It is the perfect decorative lighting for gardens, patios, paths, driveways, etc.

 

Egyesítse a külteret a beltérrel

Az egybevont beltéri-kültéri helyiség ötlete a rugalmasság és a tágasság igényéből adódik. Tekintsen otthonára egy nyitott térként, ahol a jó hangulat szabadon áramlik. Ezért a kültéri helyiség beolvasztásával megszűnhet a két külön tér közötti határ.

Ehhez azonban minél több természetes fényt kell beengednie az otthonába. Válasszon nagy ablakokat vagy összecsukható üvegajtókat. A magánélet iránti igényeitől függően dönthet úgy is, hogy teljesen eltávolítja az ablakburkolatokat, vagy marad a kifinomultabb változatnál.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos elegendő frissességet vinni az otthonunkba. Egészítse ki természetes növényekkel beltéri helyiségeit, legfőképp az ablakok és ajtók körüli teret. Ezzel pillanatok alatt létrehozhat egy zökkenőmentes átmenetet a bel- és kültéri helyisége között.

Figyeljen oda a szezonális változásokra is. Egészítse ki például egy tűzrakóval kültéri helyiségét, ami meleg és hangulatos légkört teremt a hidegebb napokon. Fektessen be napernyőkbe a forró nyári napokra, és semmiképp se becsülje alá a stílusos dekorációk erejét. Ezáltal igazán nagyszerűvé varázsolhatja beltéri-kültéri terét, amit egész évben élvezhet majd.

 

 

This stylish yet highly comfortable garden sofa set will be an eye-catcher in your garden or on the patio.      This fire pit will make a decorative and atmospheric addition to your garden or patio, while also keeping you warm when it gets colder in the evening.      This elegant hanging parasol is perfect to create some shade and protect you from the sun's harmful UV rays.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .