. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A 4 legnépszerűbb lámpatrend 2021-re

 

 

Nem merjük kimondani, de a nyár lassan véget ér. A sötét őszi és téli napokra való felkészülés érdekében megosztjuk Önökkel a legújabb lámpatrendeket. Egy lámpa lecserélése egy könnyű, mégis nagyszerű módja annak, hogy felfrissítsük otthonunkat. Vessen egy pillantást az alábbiakban felsorolt 4 legnépszerűbb világítási trendre, és vásárolja meg online kedvenc lámpáját!

 

Füstölt üveg lámpák

2021-ben sok, különböző formájú és alakú, füstölt üvegből készült lámpával fog találkozni. A füstölt üveg, amint az a nevéből kitalálható, kevésbé fényes és áttetsző, mint a normál üveg. Ezt a fajta üveget már egy ideje a dohányzóasztalok lapja elkészítéséhez használják, de most már lámpákhoz is gyakran igen hasznos, ha meleg fényt szeretnénk létrehozni.

 

Organikus anyagok

Rengeteg természetes anyaggal találkozhatunk a világítás terén. Ez lehet üveg, ahogy fent említettük, vagy bambusz, papír, de akár fűz is. A természetes anyagokból készült lámpaernyők, mint például a fűzfa, jelenjen meg fa színben, vagy akár fekete színben, egzotikus megjelenést fog kölcsönözni a lakberendezésnek. Ezeket a lámpákat könnyű más elemekkel és színekkel párosítani a lakásban. A matt üvegből készült függőlámpák viszont tökéletesen illeszkednek egy retró stílusú belső térhez, és remek megoldást jelentenek, ha kisebb nappali áll a rendelkezésünkre. Egy hasonló lámpa segít az optikai illúzió megteremtésében, így szobánk nagyobbnak fog tűnni, mint amilyen valójában!

 

Diese Hängelampe mit natürlichem Design soll ein kühnes visuelles Statement setzen und ein Blickfang in Ihrer Einrichtung sein! Mit seinem eleganten und modernen Design ist dieses 2-teilige Hängelampen-Set die ideale Wahl für Esszimmer, Wohnzimmer, Büros usw. Es passt sicher und verleiht jeder Inneneinrichtung Stil und Eleganz. Fangen Sie mit dieser eiförmigen Tischlampe ein sanftes Leuchten in Ihrem Raum ein! Dieser einzigartige Lampenschirm aus Weide strahlt einen gemütlichen und natürlichen Charme aus und wird zu einem unverwechselbaren Blickfang in Ihrem Zimmer werden.

 

Az ipari stílus továbbra is népszerű

Az ipari stílus már jónéhány éve népszerű. Észrevehettük azért, hogy az évek során változott kissé a tulajdonságok, formák, színek, és az anyagok szempontjából. A néhány évvel ezelőtti nagy, fém lámpaernyőket 2021-re egy sokkal minimalistább ipari lámpa helyettesíti, amely elegáns módon ötvözi a fémet és a fát, egy egyszerű villanykörtével mellett.

 

Die Townshend Pendelleuchte von EGLO wird zu einem industriellen und trendigen Blickfang in jedem Interieur. Diese schlanke Deckenleuchte zeichnet sich durch ein modernes Design aus, das eine attraktive Ergänzung zu jeder Inneneinrichtung darstellt.  Diese kompakte Wandleuchte zeichnet sich durch ein Wasserhahn-Design aus, das eine attraktive Ergänzung für jede Inneneinrichtung darstellt.

 

Tegyen ígéretet 2021-ra

Ez lesz az az év, amikor merész világítási ötletekkel fog jönni! Válasszon aranyat, feltűnő dizájnt vagy egy nagy függőlámpát. Íme, néhány kedvencünk:

 

Die vielseitige Hängelampe sorgt mit ausgefallenem Design für wunderschöne Lichteffekte. Der raffinierte, goldfarbene Lampenschirm ist aus sechseckigen Kunststoffplättchen zusammengesteckt und erinnert an die Blüten einer Blume. Ob Sitzecke, Esstisch, Arbeitsplatz oder auch im Flur oder Treppenhaus können Sie jede gewünschte Ecke ganz gekonnt beleuchten. Mit ihrem natürlichen Design wird diese Hängelampe garantiert ein mutiges visuelles Statement setzen und ein Hingucker in Ihrem Zuhause sein! Beleuchten Sie Ihren Wohnraum mit dieser Stativ-Stehlampe im Retro-Stil! Dieser Strahler im Vintage-Design ist ein trendiger Hingucker in jedem Interieur.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .