. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hogyan rendezzünk be modern stílusban egy előszobát

 

 

Az előszoba egy átmeneti tér. Praktikusnak kell lennie, ott kell legyen minden, amire szüksége van indulás előtt. De ne feledkezzen meg az első benyomás fontosságáról sem. Amikor kinyitja az otthona ajtaját az előszobának hívogatónak kell lennie. 

Tehát ne hanyagolja el és hozzon létre egy stílusos és hangulatos bejáratot. Az alábbiakban megtalálja fantasztikus tippjeinket és trükkjeinket a legszebb bejárat megtervezéséhez. Jöjjön hát, és ismerkedjen meg új divatos előszobájával.

 

💡 5 tipp egy lenyűgöző előszoba kialakításához

 

1. Stílusos tárolás

Az előszoba kialakításakor a praktikusság a legfontosabb. Szüksége van tárolóhelyre a kabátjai, kalapjai, esernyői stb. számára. A praktikum és a stílus ötvözése egy igazi kihívást jelenthet, főleg az előszoba kialakításakor. Szerezzen be egy kisasztalt. Keressen egy olyat, amelynek alakja illeszkedik a helyiséghez. Néhányuk fiókkal lett ellátva, ahol kisebb dolgokat tárolhat. Mások csak egy felső tárolófelületet kínálnak, ami lehetővé teszi különféle dekorációkkal való kiegészítését.

Szüksége lesz egy cipőtárolóra is. Rengeteg lehetőség közül választhat: zárható szekrények, falra szerelhető cipőtartók, vagy akár cipőtárolóval ellátott padok közül. Egy fogas kitűnő taroló helyet kínál kabátjai és egyéb szezonális ruhái számára. Ha a tér is megengedi, válasszon egy ruhásszekrényt. Ez tökéletesen alkalmas arra, hogy elrejtsen mindent szem elől, a modern és rendezett megjelenés érdekében. 

 

 

2. Járkáljon mezítláb: kényelmes szőnyegek

Tegye kényelmessé! Élvezze a hazatérést és a cipő levételét. Egészítse ki egy olyan szőnyeggel, amely passzol a dekoráció stílusához. Ez lehet akár bolyhos is - lábai hálásak lesznek. Válasszon egyetlen szőnyeget a dekorációhoz illő színben, vagy két kisebbet, amelyek textúrát adnak a dizájnnak. 

 

3. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem 

Az előszobában lévő tükörnek kettős célja van. Szüksége van rá, ez nem kétséges. Abban az esetben, ha kisebb tér áll a rendelkezésére, a tükör világosabbá és tágasabbá fogja tenni azt. Visszaverve a fényt, a tükör egy nagyobb előszoba illúzióját kelti. Játsszon különböző formákkal és keretekkel, hogy kihangsúlyozza dekoratív célját. 

 

4. Legyen kreatív: alakítson ki galériafalat 

Alakítsa ki saját galériafalát. Keretezzen be bármit, amit inspirálónak talál, és használja ki ezt az értékes teret. A családi fotóktól a kedvenc műalkotásaiig, bármi megjelenhet a galériafalán. Kollázs készítéséhez keressen különböző formájú és színű kereteket. Kiegészítheti egy lebegő polccal is. Így például emléktárgyakat is megjeleníthet.

 

5. Teremtsen hangulatot nagyszerű megvilágítással

A világítás mindig rendkívül fontos, és ez az előszoba esetében sincs másképp. Fényűző hangulatra vágyik? Válasszon egy csillárt. A függőlámpák hangulatossá teszik az előszobát. Ugyanez érvényes a kisasztalra helyezett asztali lámpára is. 

 

⭐ Díszítse előszobáját modern stílusban 

Az előszoba modern stílusban való berendezése egy kitűnő választás. Válasszon kifinomult vonalakat, határozott árnyalatokat semleges színekkel kombinálva, és klasszikus mintákat. Keverje össze az olyan anyagokat, mint a természetes fa, üveg vagy márvány, és egészítse ki puha szövetekkel, például pamuttal vagy bársonnyal. A modern báj kedvéért fektessen be geometrikus tapétába vagy hozzon létre egy erős árnyalatú díszfalat. 

 

Ami a bútorokat illeti, egy kortárs előszobában szükség van egy kiemelkedő darabra! Ez lehetne a kisasztal. Ezzel a bútordarabbal minden kéznél lesz, és fantasztikusan is mutat. Szerezzen be egy fémvázzal és üveg asztallappal ellátott darabot a modern megjelenés érdekében. Egy fehér, fából készült kisasztal fiókokkal rendkívül hangulatos, míg egy kerek garantáltan magára fogja vonzani a tekinteteket.  

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .